Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Body Styles av 1955 chevrolets

1955 markerte et vendepunkt i Chevrolet historie. I et forsøk på å re-merke seg med en ungdommelig image, introduserte Chevrolet tre nye karosserivarianter, en ny V-8 motor og et mangfold av interiør og eksteriør design ordninger. Disse nyvinningene og dramatiske endringer skapte biler som forblir svært collectible dag. Bel Air

Bel Air var top-of-the-line modellen som tilbys av Chevrolet i 1955. The Bel Air var tilgjengelig som en cabriolet, sport coupe, firedørs sedan, todørs sedan, Beauville firedørs stasjonsvogn og Nomad to-dørs stasjonsvogn. Flere fire-dørs Bel Air sedan ble produsert enn noen annen stil, og det konvertible fortsatt den mest ønskelige Bel Air i dag.
En Femti

The One-Femti var utformet som Chevrolet økonomi eller verktøyet modell. Det var tilgjengelig som en firedørs sedan, todørs sedan, todørs verktøyet sedan, Handyman to-dørs stasjonsvogn og Sedan Delivery. The One-Femti serien startet til en pris på $ 1593 og var rimelig for den gjennomsnittlige forbruker.
Two-Ten

The Two-Ten var Chevrolet mellomnavn -of-the-line modellen i 1955. The Two-Ten var tilgjengelig som en sport coupe, firedørs sedan, todørs sedan, todørs Del Ray coupe, Townsman firedørs stasjonsvogn og Handyman to-dørs stasjonsvogn. The Two-Ten serien var den mest solgte modell for Chevrolet i 1955, med ca 805 000 biler bygget.
Corvette

Chevrolet bare produsert 700 Corvetter i 1955 og i motsetning til Chevrolet øvrige modeller, beholdt den samme kroppen stil som 1954 modell. Selv om Corvette ble nesten nedlagt i 1955, innføringen av en ny 265-kubikk-tommers V-8 motor revitalisert salg og sikret sin overlevelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93740.html

Previous:
Next:

Vintage Cars