Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan Paint Tire Hvite vegger

Brede Whitewall dekkene var alle raseri på mange biler på 60-tallet og 70-tallet. Selv om de er vanskelig å finne nye, kan de brede Whitewalls gjenskapes ved å male nyere dekk. Prosessen er ganske enkel og kan være ferdig i noen timer for å bringe det retro utseende til bilen. Whitewall dekk maling som kan pensles eller sprayes på er tilgjengelig fra mange forskjellige kilder som spesialiserer seg på reproduksjon deler og tilbehør, inkludert nettbutikker. Du trenger
White dekk maling
Tire renere
Paintbrush
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør sideveggene på dekkene med en olje-og fettfri dekk renere. Det er mange dekk rengjøringsmidler på markedet. Spør din lokale auto deler butikken for en anbefaling hvis du ikke allerede har en favoritt.
2

Bestem hvilken størrelse whitewall du vil ha på dine dekk. En 6-tommers whitewall bringer tilbake styling av de tidlige dekk som var fremtredende på 60-tallet og vil gi den ekte retro utseende.
3

Tape rundt området som du skal male å maskere områder som ikke skal males. Hvis du skal bruke en spray-on produkt, maskere hele hjulet og tråkker av dekket for å unngå skjemmende overspray.
4

Påfør malingen i jevne, tynne strøk til hele overflaten av sidevegg. La hvert strøk med maling tørke i 24 timer før du påfører ekstra maling på dekk. Fortsett å søke så mange strøk som du trenger for å oppnå akkurat det utseendet du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93648.html

Previous:
Next:

Vintage Cars