Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan lage Car Paint ser alderen

Mange antikke bilentusiaster ønsker sine biler til å ha en gammel utseende, tro en rusten patina gir bilen karakter. Men antikke biler som aldri har fått nye maling arbeidsplasser er vanskelig å komme med. Men med litt maling og albue fett, selv de mest ferske vokset bil kan bli gjort for å se ut som om det har gått untended siden den dagen den kom av samlebåndet. Du trenger:
Dust filler
Kan av spray billakk (eksisterende fargen på bilen)
Kan av spray billakk (alle farger)
Kan av spray billakk (sølv)
600 - til 800-grit sandpapir
Vis flere instruksjoner
kroppen av bilen
en

Tørk kroppen av bilen med støv tepper slik at bilens overflate er helt rengjøre. Hvis du ikke fjerner støv vil gi bilen en grov overflate etter maling.
2

Spray male alle deler av bilen som skal se alderen med en bil maling av alle farger. La malingen tørke helt.
3

Spray maling over den nylig malte områder av bilen ved hjelp av maling som er den eksisterende fargen på bilen, slik at det ser ut til at bilen har ikke vært malt . La malingen tørke helt
4

Sand nylig malt områder av bilen med 600 -. 800-sandpapir, slik at malingen i både nye og eksisterende fargene er synlig. Sand i brede strøk i stedet inneholdt områder, slik at bilens slitasje ser ut til å ha skjedd over tid. Jo mer intenst et område er pusset, jo mer alderen det vil virke.
Dører og Windows
5

Tørk toppen av dørene og sidene av taket nærmest dørene med støv filler.
6

Spray deler av toppen av dørene og sidene av taket med sølv maling.
7

Sand sølv- malte deler av dører og tak med 600 - til 800-sandpapir. Sand i brede strøk heller enn kontrollerte seksjoner. De pusset sølv seksjonene vil gjøre bilen ser ut som om utvendig maling har blitt slitt ned til underliggende metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93647.html

Previous:
Next:

Vintage Cars