Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1966 Ford Mustang Panel Repair

En tidlig Ford Mustang nå er over 40 år gammel, og i motsetning til dagens biler, kroppen var ikke dyppe-behandlet for å forebygge rust og korrosjon. Mest urestaurert Mustangs er nødt til rust på flere områder, de vanligste stedene som blir hjørnene av dørene, foran kvartal panel bak forhjulet og den bakre kvartal panel. Små rust-throughs kan lett repareres uten å måtte bytte hele panelet. Du trenger:
Vernebriller
Mechanics hansker
Paint-grade spray maske
Nitril hansker
Sharpie penn
Kraft papir
SAE 3/8 "skralle og stikkontakter
SAE fastnøkkel
Cut-off hjul, luft eller elektrisk
Metal jeksel
Flat kroppen fil
36-grit slipeskiver
120-grit klaff plater
Sharp metall hånd sakser eller en throatless skjær
Gass MIG sveiser oppsett for stål
Metal prep (fosforsyre basert)
Dolly og hammer
Plast sparkel
Eastwood ledelse filler system
22-gauge galvanisert patch stål
to-tommers metall pipe
Sveising magneter eller panel-sveising klipp
Høyhastighets sander med 40-grus papir
80 -, 120 -, 220 - og 320-sandpapir
pussekloss
Primer maling
Vis flere instruksjoner
en

Ta av front-kvartal panel og få delen til en komfortabel arbeidshøyde. Den nåværende reparasjon bilen har en rust- gjennom på den nedre delen av fronten kvartal panel like bak rattet.
2

Identifiser grensen for rust fra innsiden og utsiden av panelet. Marker et firkantet område som tar ut alt av rust og 1/2 "til gode, ikke-rustet metall. Lag en kraft papir mønster av dette området. Spore mønsteret på 22-gauge stål. Skjær plasteret ut. Dette området av kvartalet er nesten flatt med en svak kurve.

Bruk 2 tommers rør som et omdreiningspunkt med patche panel på toppen og hendene i hver ende roll lappen panelet for å produsere en svak kurve. Plasser lappen i kvartalet panelet for å sjekke formen og passform. Hold gjør dette rullende handling til patche passer konturen nøyaktig. Det kan ta noen lette slag med metall arbeider hammer for å få det riktig.
3

Etter at patch-panelet er formet til å passe kvartal panel, spore konturene av selve oppdateringen til kvartalet panel. Skjær ut den rustne delen med en cut-off hjulet bare å forlate sharpie kurvelinjen. Dette bør forlate akkurat passe mengde plass til å sveise i panelet med en full tykkelse sveis for å fylle gapet.
4

Sand all maling fra hele patch området med sander. Plasser lappen i hullet og holde med magneter eller klips. Gjør den første sveisen på ett sted. Patch bør være på nivå med panel på dette stedet. Flytte til et annet sted 180 grader fra første sveis, slik at hele plasteret er nivå, og gjøre et annet sted sveis. Sveis alle fire sidene av plasteret på denne måten og fjerne klippene eller magneter.

Fortsett spot sveising rundt lappen om hver en tomme, noe som gjør at hele plasteret er nivået før hver sveis. Bruk dolly og hammer for å støte metallet å justere. Fortsett å få øye på sveisen om hver tomme i rundt patch til all søm er fylt.
5

Etter å ha fullført all sveising, hammer sveise sveisen felles med dolly og hammer å flate ut sveisestrengen , og lindre varmen indusert metall stress.
6

Grind sveisen flat innvendig og utvendig med 36-grus og deretter 120-korning. Pass på at det ikke er noen nålestikk som trenger å bli re-sveiset. Plasteret kan dunket nesten glatt med bare dolly og hammer og en kropp fil.

Bruk plast filler eller bly i dette området som en siste utvei. Hvis du bruker plast filler, bruke en god kvalitet lys filler som Evercoat Z-grep. Sand filler med 80-grus til form og nivå. Tykkelsen bør ikke være mer enn 1/32 av en tomme. Etter å forme og planering, sand gjennom de andre strø papirer for å fullt fjær-edge reparasjonen. Fullfør sanden med 320-grit papir og alltid bruke en pussekloss.
7

Spray to strøk med primer. Etter at primeren er tørr sand flat med 320-grit sandpapir. Panelet er nå klar for finalen grunning og maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93661.html

Previous:
Next:

Vintage Cars