Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik konverterer Salvage titler

Du kan ha blitt fristet til å gjenopprette en låve-funnet av en motorsykkel eller gammel bil. Mange av disse kjøretøyene er igjen i veikanten etter ulykker eller motorsvikt og gå inn i en status som heter "restverdi tittel." Når reparert og gjort operativ igjen, kan kjøretøyet tittelen endres tilbake til en normal status slik at bilen kan brukes på offentlig vei. Imidlertid er prosessen byråkratisk og innebærer litt papirarbeid. Du trenger
Kjøretøy berging tittelen
Bill of sale
Midler for kjøretøy transport
Vis flere instruksjoner
en

Finn bilen berging tittel for kjøretøy som skal konverteres. Lokalisere alle relaterte papirer for eksempel en regning for salg hvis det er mulig.
2

Fyll ut søknaden for en ny tittel og registrering på den lokale avdelingen av motorkjøretøyer kontoret. Kryss av i boksen som indikerer bilen er allerede i systemet med berging tittel og som du ønsker å konvertere det til et vanlig registrering. . Betale søknadsavgiften til kontorist og motta papirene for inspeksjon
3

Kontakt bilen inspektør du har fått (noen ganger er det en politiavdeling, i andre land er det samme motorkjøretøy kontor), og angi en avtale for kjøretøyet inspeksjon. Klargjør bilen for å vise at utstyret fungerer.
4

Transport bilen til inspeksjon nettstedet. Vente på tur for vurdering. Gi inspektøren dine papirer. Gjøre det mulig å vurdere bilen. Svare på spørsmål om bilen inspektøren spør. Skaff inspeksjon godkjenning skjema fra inspektør etter at hun signerer den.
5

Ta med bilen hjem og returnere motorvognen kontoret. Filen din godkjent inspeksjon papirarbeid med kontorist. Betal tittelen og registrering avgifter når ekspeditøren godkjenner filen. Plukk opp den midlertidige tittelen og lisens plate med gjeldende koder fra lisensen plate kontorist på samme kontor.
6

Fest lisens plate og koder til bilen din. Plassere en kopi av den midlertidige tittelen og registrering i bilen oppbevaringsboks. Kjøre bilen rundt etter behov og se posten for din faste tittelen dokumentet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93771.html

Previous:
Next:

Vintage Cars