Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Hillman Minx

The Hillman Minx var en av de best likte britiske biler av pre-og etterkrigstiden. Den Rootes-gruppen produserte Hillman Minx i ulike modeller over en periode som varte i nesten fire tiår. Bilene er allment tilgjengelig i dag, men hvis du vurderer å kjøpe er det noen ting du bør vite. Instruksjoner
en

fokusere på den type Hillman Minx du ønsker å kjøpe ved å bryte bilen inn i pre-WWII modeller, WWII modeller og post-WWII modeller. De pre-WWII modeller er mest antikke i design og konstruksjon, som modeller begynner med 1932 stål kropp og avslutte med romsligere "Ny Minx" som var mer imøtekommende til sjåfører med en større bagasjerommet og avrundede kanter. Krigstid Minx modeller er enkle, mens etterkrigstidens biler er mer mangfoldig i design og funksjon.
2

Bli med Hillman Listserve, som er en aktiv e-postliste viet utelukkende til diskusjonen om Hillmans. Du kan stille spørsmål på listserve, be om spesifikke modeller for salg og finne gode mekanikere og deler til alle Hillman du tenker på å kjøpe.
3

Kontroller kjørelengde på noen Hillman du er vurderer siden mange av de Hillman Minx modeller, spesielt senere modeller (fra slutten av 1960 og 1970) var kjent for sin evne til å kjøre uendelige. Du må sørge for, som best du kan, at lesing på kilometertelleren er den opprinnelige lesemåten ved først å ha din mekaniker undersøke bilen for å se om kjørelengde nummer og slitasje er konsekvente.
4 < p> Pass på at bilen har eller kan passere utslipp inspeksjoner hvis du planlegger å kjøre Hillman Minx du kjøper. Noen Hillman Minx biler har blitt ombygget med eksosanlegg som kan passere utslipp tester, men de fleste har ikke. Så, ta eksosanlegg og utslipp fra hensyn til når det gjelder tid til å betale for bilen siden du kan sette i en betydelig sum penger, selv om bilen går greit.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93634.html

Previous:
Next:

Vintage Cars