Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan Hakk en VW Bug

Hakking en VW Bug er en kunst i seg selv. Mange entusiaster elsker sin Love Bug så mye, de ønsker å gi den en distinkt personlighet. Så de hogge rammen, legge til en ny suspensjon, forlenge kroppen og skape noe helt originalt. Det er lik hugge på en sykkel. Resultatet er en bil som, utvilsomt, har ingen andre. Du trenger
Metal så
Grinder
Sveiser
Sveisehjelm
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Først ser hva du vil opprette. Starter med en idé og deretter skissere det ut på papir. Det hjelper å få alle dine ideer ned før du begynner å klippe. Mye av hakking skjer på papir, og det må - fordi når det kommer til selve bilen, kan du bare klippe en gang
2

å hogge foran flares av Bug, fjerne. panseret først, ved å fjerne panseret skruer og armer.
3

Jack bilen opp på et solid løft designet for å holde en bil. Hvis du har en hydraulisk, bruk det, ellers bruker en standard bil lift system.
4

Fjern dekk og bremser og holde dem organisert i en plastbeholder.
5

Finn ut hvor dine cut ved hjelp av en tykk Magisk Marker langs hjulet bluss. Bruke de nye fakler som en veiledning. Legg dem opp til de gamle fakler og spore konturene. Skjær bare foran dekk fakler 'brønner, ca to inches bort fra den delen som begynner å runde. Bruk et metall så å gjøre dette kuttet, og arbeid det sakte og jevnt gjennom metallet.
6

Grind ned kantene av kuttet ved hjelp av en metall jeksel og slipeskive pad. Lag en jevn linje som er så geometrisk som mulig.
7

Monter de nye flares på VW. Dette krever en sveiser. Først klemme de nye fakler til den gamle metallplater med kantene innrettet så jevnt som mulig. Deretter sveise de nye fakler til den gamle kroppen ved hjelp av filler barer. Begynn i midten og gjøre raske heftsveiser her, deretter på hver side. Deretter ferdig sveisen ved å gå rett over sømmen med sveiser og filler bar.
8

Grind ut sveisen med en slipeskive og vinkelsliper. Deretter prime og male top coat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93639.html

Previous:
Next:

Vintage Cars