Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1922 Ford Model-T

Den kanadiske Ford Motor Company ble grunnlagt i 1904 i Wakefield, Ontario. Ford USA overførte patent og selge rettighetene til det kanadiske selskapet slik at det å produsere og selge Ford-produkter i Canada, og det britiske imperiet. Som et resultat av denne utvidelsen, kan Ford Model T biler finnes over hele verden. I 1913 begynte Ford Canada kaster sine egne motorblokker. Instruksjoner
en

Bestem restaurering områdene du ønsker å jobbe med umiddelbart-dører, topper og vinduer er en umiddelbar kosmetisk fix. Siden en klassisk bil i grove varierer i pris fra et par tusen til titusener, er det viktig å shoppe rundt etter den beste avtalen.
2

Velg en dør style-et senter døren har to dører som åpner til bagasjerommet-vanlig i 1922 Ford Model-T.
3

Bestem deg for en kalesje for Model-T-de 1922 og 1923 versjonene er svært lik .
4

Sjekk glasset i vinduene-sikkerhetsstandarder var annerledes i 1922. For å gjøre restaureringer realistisk, prøv å gjenbruke eller finn glass fra den tiden.
5

Dress kroppen av bilen med reparert stål krom eller kjøpe nye-hvis du kan bruke stål krom fra 1920-tallet era, vil restaureringen være av en høyere kvalitet.
6

generere så mye interesse i din restaurering prosjekt som mulig-jo flere som er interessert jo lettere vil det være å be hjelp.
Side 7

Forskning på nettet og i motor nyhetsmagasiner for informasjon om hvor du finner din klassiske bilen og hvor mye det vil koste. Kostnadene vil avhenge av området, tilstanden og gjøre av bilen planløsning å bruke mellom $ 5000 og $ 10.000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93626.html

Previous:
Next:

Vintage Cars