Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1956 Chevy Belair

Mid-1950 chevrolets har lenge vært collectible eks. Med den store-finned 1957-versjonen fører an og 1955 og 1956 Bel-Air-modellene økende i popularitet som tiden går. Komplett restaureringer innebære å gå gjennom bilen med en fintannet kam og gjenopprette eller erstatte hver og en del til bilen er i perfekt stand og så nær perfekt som mulig estetisk. Instruksjoner
en

Finn en 1956 Chevy Belair for restaurering ved å søke hos online klassiske bilsalg nettsider, klassiske bilforhandlere eller uavhengige eiere. Kjøp en 1956 Chevrolet Belair verkstedhåndbok fra en online forhandler. Butikken håndboken vil gi deg instruksjoner for de fleste reparasjoner og installasjoner samt illustrasjoner og eksploderte vise diagrammer over alle store systemer og komponenter. Disse kan alle være uvurderlig eiendeler når du gjenoppretter et kjøretøy.
2

Inspiser kjøretøyets ramme for rust eller skade som oppstår over tid. Dersom rammen er rett, er det vanligvis salvageable selv om det kan kreve litt sliping, lakkering eller sveising for å gjenopprette den fullt ut. Benytt anledningen til å inspisere fjærer, aksler og fjæring komponenter. Erstatte noen deler som er hinsides reparasjon samtidig gjør alt for å beholde de opprinnelige delene i tjenesten.
3

Inspiser bilen for salvageable deler og eliminere alt som ikke er brukbare. Du bør få en god ide om hvor du skal begynne og hvor mye arbeid vil være nødvendig fra dette trinnet. Begynn restaurering med bilens mekaniske systemer. Begynn med motoren og fortsette videre til overføring og drivverk, bremser, styring og klima styringssystemer (hvis aktuelt), og til slutt det elektriske systemet. Bestille deler til din mekanisk restaurering fra et spesialisert online deler forhandler.
4

Inspiser kroppen for rust og bulker. Reparere eventuelle bulker med en bulk reparasjon hammer og eller Bondo. Sørg for å fjerne alle rustflekker der dere finner dem for å hindre fremtidige problemer. Inspisere krom rundt bilen for bulker, skader og pitting. Selv skadet krom kan ofte bli restaurert av fagfolk som vil rette eventuelle bøyer og påfør et nytt lag med krom. Sjekk alle vindusglass og erstatte noe som er sprukket eller pitted.
5

Slå oppmerksomhet til interiøret i bilen. Med mekanikken i god form og kroppen fullstendig restaurert, er det på tide å fokusere på møbeltrekk og mindre detaljer som dash og ringer. Ettermarkedet deler er greit for interiør og er lett tilgjengelig fra online klassiske bildeler varehus. Trekket kan replikeres i original stil eller skreddersydde til din smak av noen profesjonelle møbeltapetserer. Med interiøret ferdig alt som er igjen å gjøre er å male bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93768.html

Previous:
Next:

Vintage Cars