Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1946 Plymouth

Gjenopprette gamle biler som 1946 Plymouth kan bringe mye av tilfredshet og stolthet for auto-entusiaster. Før du begynner restaureringen du prosjekt må du bestemme formålet med restaurering. Hvis du ønsker å vise bilen, må du gjenopprette bilen tilbake til sin opprinnelige tilstand eller så nært som mulig, hvis du gjenoppretter bilen for nytelse så kan du bruke uoriginale eller modell bestemte deler i restaureringen prosessen. Du trenger:
Garage eller arbeidsområde
Bredt utvalg av verktøy, inkludert skiftenøkler, piper, hånd kverner.
Vis flere instruksjoner
en

Finn et sted å gjenopprette 1946 Plymouth. Du må ha tilgang til en garasje som har en strømforsyning, ventilasjon og en kompressor for å kjøre pneumatiske enheter.
2

skåre så mange VIN (Vehicle Identification Numbers) og andre serienumre fra bilen som mulig . Dette vil hjelpe til med deg forskning og bestemme varenumre for noen produkter du trenger for å få til restaurering prosjektet.
3

Plasser 1946 Plymouth på bukker så bilen er løftet opp av av bakken. Plasser fire bukker, ett i hvert hjørne under rammen av kjøretøyet. Dette vil støtte bilen når du fjerner karosserideler og andre deler fra bilen.
4

Demonter bilen, fjerne hjulene, fendere, kvartal paneler, motor deksler, lys og andre komponenter. Eldre biler er lettere å jobbe med som de er mindre kompleks enn moderne biler. Disse elementene vil trolig bli boltet på plass og kan fjernes med hånden stikkontakter eller skiftenøkler. Hvis komponentene er sveiset, bruke en hånd jeksel for å fjerne sveisen, deretter fjerne komponenten. Fortsett med prosessen å fjerne interiør seter, ratt og dashbord.
5

Inspiser komponentene som de er fjernet fra 1946 Plymouth og finne ut om de kan repareres eller må skiftes ut. Skille komponentene som kan repareres fra de som må byttes.
6

kontakt vintage bil forhandlere eller deler leverandører og begynner å søke etter de komponenter som må skiftes. Bruk Internett til å kontakte personer som er i Plymouth bil klubber eller andre vintage bil organisasjoner. Delta swap møter og vintage bil viser på jakt etter deler som du trenger for din restaurering prosjekt.
7

Repair komponentene du satt til side for å bli reparert. Avhengig av den delen du fikse dette kan kreve at du rewire et frontlys, grind, sand, prime og male en kroppsdel ​​eller re-polstre setene for bilen.
8

Begynn gjenoppbyggingsprosessen når alle komponentene har blitt reparert eller erstattet. Begynn med motoren og andre drive-tog komponenter, inkludert overføring, drive-aksling, aksler og bremsesystemer. Når disse er på plass og fungerer, kjører ledningene gjennom bilen til bilens interiør og for de resterende elektriske komponenter.
9

Fullfør restaurering prosessen ved å fullføre ombyggingen av det 1946 Plymouth interiør og utvendige deler som fendere, kvartal paneler, støtfangere og andre komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93767.html

Previous:
Next:

Vintage Cars