Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Informasjon om 1935 Ford Rumble Seat

Rumble seter var sammenleggbare seter plassert på bakre dekk av tidlige biler. De ble mye brukt i 1920 og 1930 . Setene var populære i Ford Model A biler. De stoppede enkle eller doble seter var åpen for vind og elementer . De ble avviklet etter 1939. Historie

rumble (eller rumble - tørketrommel ) opprinnelig henvist til et udekket bagasjerommet eller tjeners sete på baksiden av en hest og vogn . 1909 Ford Model A Runabout inneholdt en bakre open -air " Mother-in -law " sete. Rumble seter ble først brukt i biler av 1900-tallet og ble avviklet etter 1939 . Setene ble gjort avleggs raskere biler som gjorde sikkerheten et problem.
Modeller

Rumble seter var en tilleggsfunksjon på 1935 Ford coupe -modeller. De ble ofte funnet på den populære tre - og fem - vindu coupe modeller , spesielt på deluxe trim nivå biler. 1935 Ford roadster og cabriolet karosserivarianter også tilbudt et valg mellom en rumble sete eller en koffert .

Funksjon

Rumble seter ble ofte funnet på to -passasjer 1935 Fords. De ga midlertidig plass til ekstra passasjerer. Setene var innfelt i bagasjerommet -back stil biler. De ble låst ned når den ikke er i bruk for å hindre forstyrrelse av bilens effektivisering .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93759.html

Previous:
Next:

Vintage Cars