Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik service en luftkjølt motor Etter Long Term Storage

Etter en luftkjølt motor har vært lagret i flere år, er det sjekker at du må gjøre for å sikre at motoren er i stand til å fyre opp igjen. I de fleste tilfeller, vil motoren være tilstrekkelig beskyttet mot elementene hvis den er forseglet og lagret fullstendig - det vil si med veivhuset fylt med ny olje og alt drivstoff tappes ut av tanken og forgasseren. Du trenger
Bensin
Replacement slanger
tennplugger
Spark plug ledninger
Vis flere instruksjoner
Inspection
en

Åpne panseret på bilen og støtte den slik at den sitter godt på plass. Fjern eventuelle spindelvev eller reir som kan ha blitt bygget i motorrommet.
2

Inspiser gummislanger og ledninger i motorrommet, og spesielt drivstoff linjer, for å være sikker på at de ikke er sprukket eller skadet. Hvis det er tegn til sprekker, må de byttes.
3

Løsne vingemutteren som holder luften renere på plass. Under dette er forgasseren. Med luften renere og element fjernet, vil du være i stand til å se mekanismen inni, kalt "butterfly." Check for å være sikker på at det ikke er rusk som ligger på toppen av sommerfuglen, og at det ikke synes å være fastkjørte stengt.
4

Sniff området like over forgasseren. Du vil lukte bensin eller terpentin. Hvis du lukter bensin, så drivstoffsystemet ble riktig lagret. Hvis du lukter terpentin eller noe annet enn gass, da bensin har gått dårlig inne drivstoffslanger og har dannet et slam. Dette krever utskifting av hele drivstoffsystemet.
5

Sjekk eksosrøret å være sikker på at ingen mus eller andre små dyr har tatt bolig.
Tjenesten

6

Koble fra det gamle batteriet fra kjøretøyet. Sjansen er at det ikke lenger vil holde en belastning på veldig lenge, men du kan ha batteriet testet hvis du ønsker å holde bilen så original som mulig.
7

Tapp ut motoroljen og fjern oljefilteret. Selv om bilen ble lagret på ny olje på innsiden, kan oljen ikke har samme smørende egenskaper som den hadde da den var ny, spesielt hvis bilen ble lagret i mer enn fem eller ti år. Skift oljefilter og tappepluggen, og fyll motoren med ny olje.
8

Bytt drivstoffsystemet, hvis det er nødvendig. Avhengig av bilen, og antall år det har vært lagret, kan dette bety å fjerne bensintank, drivstoff linjer, pumpe og injektor. Drivstofftanken kan renses, hvis det er nødvendig, men de resterende komponenter må skiftes ut.
9

Sett inn et nytt batteri i bilen, og deretter legge til drivstoff til den rensede gass tank. Prøv å starte bilen. Bilen skal fyre opp, men det kan ikke kjøre for lenge. Hvis den ikke vil fyre, begynner ved å erstatte tennplugger, etterfulgt av tennplugg ledninger og distributør. Hvis nødvendig, bytt startmotoren, og prøv deretter motoren på nytt. Det bør starte rett opp hvis stemplene ikke er frosset på plass. Hvis de er, så motoren er uopprettelig skadet og bør skiftes ut hvis du har tenkt å restaurere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93774.html

Previous:
Next:

Vintage Cars