Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

The History of Vintage Biler med eiker tre hjul

De tidligste biler i USA brukte tre eiker i hjulene . Praksisen viste seg upraktisk og eiker var laget av stål eller jern av de tidlige 1920-tallet . Historie

Vogner brukt tre eiker i hjulene , så det må ha gjort fornuftig å tidlige skaperne av " horseless vogn " for å fortsette praksisen .
Betydning

tre hjul vindskjev enkelt og knirket da de rullet langs gater og veier . De har også mistet sin maling raskt og hadde en ubehagelig utseende . De vil også knekke ganske enkelt.
Dekk

Tidlig på, var dekkene svært smale og tre eiker gjort forstand. Som dekkene ble tykkere , noe som ga bedre veigrep og en jevnere gange , gjorde tre eiker mindre fornuft og ble funnet å være upraktisk .
Egenskaper

fleste bilprodusenter sluttet å bruke tre eiker i 20-årene , men noen vedvarte i de tidlige 30-årene . Ford Model T kjørte tre eiker fra 1909 til 1920 . Det var ikke før i 1926 at wire hjul begynte å bli brukt . The Overland Willys hadde tre eiker i 20-årene og begynnelsen av 30-årene . The Cadillac Modell G brukt tre eiker i sin 1908 utgave .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93690.html

Previous:
Next:

Vintage Cars