Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan finne Vintage Motorcycle Apparel

Vintage motorsykkel klær er gøy å eie og bære. Hvis du er en motorsykkel-entusiast, kan ha vintage klær å ha på turene dine, at du ser unik og stilig, og det vil hjelpe deg i slående opp en samtale med andre motorsyklister! Så, hvordan gjør man om å finne vintage motorsykkel klær? Følg dette forslag, og du kan være godt på vei til å ha et skap fullt av vintage motorsykkel klær. Instruksjoner
en

Se etter verftet salg. Tro det eller ei, det er flott vintage motorsykkel klær på anledningen. Til den personen som selger det, kan det være bare en gammel skinn jakke eller vest. Til deg kan det være en stor skatt.
2

Bla sparsommelighet butikker og forsendelse butikker. Mange henge på sine vintage klær i mange år for sentimentale grunner. Så i et mylder av rengjøring bestemmer de seg for å la det gå.
3

Stopp på loppemarkeder, spesielt hvis du er ute på en utflukt på motorsykkelen. Folk som kjører loppemarked områdene er vanligvis raske til å påpeke noe du kanskje liker. Hvis du ser ut som en motorsyklist, vil de anta at du kunne være interessert og fortelle eller vise deg akkurat hvor du finner det ryddig gamle MC-jakke de har hatt i årevis.
4

Gå til motorsykkel swap møter . Du kan selv komme på en mailingliste fra de fleste av dem som vil fortelle deg når de holder en. Snakke med alle som har en messe og fortelle dem hva du leter etter. Sjansene er, hvis de ikke har det, vil de kjenner noen som gjør det, og vil gjerne gi deg informasjon.
5

Spør rundt til familie eller venner. Du kan bli overrasket over hva en eldre onkel eller besteforelder har gjemt i skapet sitt. De ville gjerne passere sin elskede motorsykkel klær ned til deg, bare for å være i stand til å se det bli brukt igjen. Denne typen vintage klær er stor fordi det vil også komme med familiens historie.
6

Bla nettsteder. Bare gjøre dette som en siste utvei, fordi disse vintage elementer vil være ganske dyrt. Finne akkurat det du ønsker på loppemarkeder, møter swap og andre gode steder, er mye mer moro og vil spare deg en pakke også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93633.html

Previous:
Next:

Vintage Cars