Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan finner jeg en '64 Impala SS?

1964 Chevrolet Impala SS var en varm tur i sin tid. Motoren var en 6-sylindret eller V8. Det kom i en to-dørs coupé eller cabriolet. Fargen Goldenwood gul med en svart interiør var bare tilgjengelig i Impala eller SS under 1964, så dette er en sjelden finner. Basen Prisen på disse bilene varierte fra $ 2853 til $ 3210. Dette var det første året at Super Sport-modellen var separat, og dermed gjør det lettere å identifisere kjøretøyet. Instruksjoner
en

Kontroller kjøretøyet identifikasjonsnummer. Denne er plassert på venstre foran kroppen rett under øvre dørhengsel av alt 1958-1967 chevrolets. Hvis det første sifferet er et "4" som betyr at det er en 1964 modell. Hvis andre og tredje sifferet er "13" som betyr at det er en Impala SS L6. Hvis det er en "14", er det en Impala SS V8.
2

Se på gamle bil blader i tidsskrifter i biblioteket. De har ofte kopier som går tilbake mange år. Hvis de ikke har selve magasinet, vil den være i deres arkiver. Alternativt, bla gjennom bøker skrevet om klassiske, vintage og eldre modell biler. SS-modellen skilte seg fra den vanlige Impala fordi det hadde skulpturert side støping og ikke har Impala emblem inne i SS bokstaver på bakskjermene. Det brukes hjulkapsler hadde ikke de ikke-funksjonelle spinnere tilgjengelig på de vanlige Impala.
3

Watch klassiske bilen parader og besøke bilen viser. Du kan komme tett på mange av disse klassiske biler for å sjekke ut detaljer og funksjoner. Forhandlere er svært kunnskapsrik om veteranbiler og vil være i stand til å gi deg verdifull informasjon om denne modellen.
4

Besøk online klassiske bilen nettsteder. De vil ha mange bilder av 1964 Impala SS og mer informasjon om hvor du skal kjøpe eller se en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93687.html

Previous:
Next:

Vintage Cars