Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1925 Chrysler Motorspesifikasjoner

I 1925 Walter Chrysler konvertert sin Maxwell Car Company i det som ble Chrysler. Noen biler ble laget i 1924, men 1925-modellen år regnes som det første året. Bilen ble designet for å være en mid-priced bil, bygge bro over gapet mellom dyre biler og billige biler som hadde noen bekvemmeligheter. Motor Innovations

Chrysler hadde en solid sekssylindrede i sin første bil i 1925. Året etter det ville innføre en økonomisk firesylindret. Chrysler motorene hadde en olje filter, luftfilter og en motor termostat. Kun de dyreste bilene hadde disse elementene, så det var overraskende å se dem på en bil på dette nivået. De tidlige Chryslers hadde et rykte for kvalitet engineering.

Motoren benyttes standard vannkjøling med en radiator.
Standard Motor

standard motor i 1925 Chrysler var den vertikale L-head, 201,5 kubikk-tommers seks-sylindret motor. Bilen hadde 68 hestekrefter og utnyttet ett fat "ball og ball" forgasseren. Den boring og slag var 3,13 inches med 4,75 inches. Den utboringen refererer til topplokket størrelse, og slaget er avstanden i sylinderen reiser. Motoren hadde et kompresjonsforhold på 4,7 til 1, som refererer til mengden av kompresjon i sylinderkammeret. Det hadde også sju viktigste veivakselen lagrene.

Chrysler hadde også en firesylindret at det utgitt sent i 1925, som i hovedsak var en Maxwell-motor med et nytt navn. Den firesylindrede hadde 185 cubic inches med 38 hestekrefter. Den boring og slag var 3,63 ved 4,5 inches. Det brukes også en ett-barrel forgasseren.

Begge motorene hadde to ventiler per sylinder og ventilene var på siden av stempelet kammer.
Drivverk

Motoren var sterk for sin tid, ikke den største eller minste. Den hadde en tre-trinns manuell girkasse med et gulv Shifter, og brukte en selektiv skyve utstyr prosess for giring. Bilen satt på en 112-tommers akselavstand og bilen var 160 inches lang. Den hadde en kardandrift med bakhjulsdrift, og en vanlig clutch. Bremsene var hydraulisk til alle hjul.

Bladfjærer ble brukt til å henge opp på alle fire hjul. Bilen hadde også gummi på motorfester å gjøre for en roligere tur, som var en annen nyskapning.

Bilen veide ca £ 2800. og kom i sedan, coupé og en cabriolet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93727.html

Previous:
Next:

Vintage Cars