Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Riktig Paint Scheme for en Triumph TR6

The Triumph TR6 var populær under en svært fargerik gang i historien, og mange ble malt med fantasifulle farger eller lyse farger. Som med de fleste ting vintage, gjenopprette din TR6 så nær fabrikkens spesifikasjoner vil trolig gi størst markedsverdi for din innsats. Original Fargekoder

Din TR6 kan ha den opprinnelige kommisjonen plate festet til en framskjerm og synlig fra motorrommet, eller festet til en dør jam. Denne platen vil vise de opprinnelige fargekoder for kjøretøyet. Hvis du gjør en historisk restaurering, bruke en gammel fargekart å komme så nær den opprinnelige maling og trim farge som du kan.
Fargekart eller scrapings

farger vil ha falmet på fysiske papirkart, og skannede de kanskje ikke nøyaktig, men de er fortsatt et godt utgangspunkt referanse. Hvis TR6 aldri har gjennomgått en total restaurering, kan du være i stand til å finne deler av den opprinnelige maling og trim som har blitt dekket og beskyttet mot sol og vær eksponering siden bilen ble først malt. Skrape av seksjoner og enten få dem scannet for farge eller sammenligne dem med moderne farge chips.

Triumph Klubber

Lokale eller nasjonale kapitlene av Triumph klubber vil ha et vell av informasjon om restaurering av Triumphs av alle slag. Sjekk ut nettfora eller legge inn dine egne spørsmål før du tar fatt på din TR6 maleri prosjektet. Klubbene vil ha god informasjon om de ulike maling ordninger som ble benyttet for ulike modeller og år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93676.html

Previous:
Next:

Vintage Cars