Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1145 Auto Bulb Spesifikasjoner

The 1145 miniatyr bil pære er en ganske sjelden og gamle prøven, vanskelig å finne og enda vanskeligere å avgjøre hvilke av en håndfull biler i produksjon i den tiden brukte dem. De ble produsert i 1910 og 1920-tallet med så mange som ni forskjellige selskaper, muligens 10 hvis du inkluderer Richland Mazda Light Co, som var et datterselskap av General Electric på den tiden. Den mest vanlige bruken var for spot lamper, referert til som frontlyktene på dagens biler Base

Bunnen av 1145 var en enkelt-kontakt kandelaber bajonett stil. Singelen senter kontakt er passe godt inn i en base med "L" formet traversing sporene på motsatte sider av kontakten. Det ble skjøvet på plass og gitt en liten tur til å holde den fast mot mottaket kontakt og var derfor svært motstandsdyktig mot vibrasjoner.
Glass Bulb

glass rundt filament var kjent som «RP11." "RP" representert på figuren, noe som betyr rund pære form og "11" angis bredden på pære på sitt bredeste punkt --- i dette tilfellet 11/15th av en tomme. Tilsvarende noen produsenter utpekt RP nummer i tilsvarende millimeter, noe som i tilfelle av 11/15th av en tomme tilsvarer 35 mm.
Filament

glødetråden ble referert til som glødetråd: C2V, med en fil. res. på 22,9 ohm og en l.c.l på 1,25 tommer (31,7 mm). Setter de tekniske termer i lekmann språk, betyr det at glødetråden var en 2-volt kveilet filament med en glødetråd motstand på 22,9 ohm og lys center lengde på 1,25 inches. Filamentet selv var fremstilt av wolfram, som er vanlig brukt i lyspærer på grunn av sitt høye smeltepunkt og dens evne til å danne meget tynne holdbar ledende ledning. Et ohm er en måling av elektrisk motstand lik forskjellen på en volt mellom to punkter som svarer for en forsterker av elektrisk strøm. Siden pære var en 22-watts lyspære, falt den under motstanden spekter av ohm, og derfor ikke brenne ut. Den l.c.l. Representerer lyset sentrum lengde eller avstanden fra toppen av basen holder glasset til midten av glødetråden.
MOL

MOL er den maksimale totale lengden til pæren til en viktig måling tillate pæren å være innkapslet i et flatt glass for å beskytte den mot brekkasje. MOL er målt fra toppen av pære til bunnen av pære base, inkludert kontakten --- eller bunnen av kontaktpersonene pins, hvis det er aktuelt.
Design Timer

1145 ble vurdert til 100 design-timer, noe som betyr at gjennomsnittlig forventet levetid var 100 timer. Utformingen timer er basert på testing av en stor gruppe av en bulb-type på en gang, og representerer mengden av tiden gikk da 50 prosent av konsernets brenne ut. Selv om den nyttige levealder av 1145 var 100 timer, kan dette variere sterkt på grunn av vibrasjoner og andre vilkår som kjøretøy og lys er underlagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93751.html

Previous:
Next:

Vintage Cars