Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1928 Chevy Spesifikasjoner

The 1928 Chevrolet kom i noen forskjellige stiler, men alle var en del av den nasjonale serien AB bil. Det i stor grad utgjorde en oppdatert kopi av 1927 bil å konkurrere med Ford, som hadde nettopp introdusert Model A. 1928 Chevy hadde en 4-tommers lengre akselavstand, lengre og rettere hette, lengre linjer og karosserideler. Motoren har også fått et løft i kraft. Motor

Selv om den firesylindrede, 171-kubikk-tommers motoren hadde vist seg pålitelig for Chevrolet, det gjorde ikke har et rykte for å være kraftig --- dermed sin erstatning med en seks-sylindret modell i 1929. Det fikk et løft til 35 hestekrefter i 1928 med et kompresjonsforhold på 4,5 til-1. Chevy også endret boring og slaglengde til tre 11/16 og 4 inches, henholdsvis. Motoren hadde et ventil-i-hode konfigurasjon. Jo lengre akselavstand gjorde bilen tyngre, avbryter ut høyere hestekrefter.

Motoren hadde tre viktigste lagrene. Den brukte en single-barrel forgasseren. En manuell choke hjalp kontrollere mengden drivstoff matet til forgasseren ved start. El-start antent motoren.
Drivverk

1928 Chevy satt på en 107-tommers akselavstand og hadde en manuell tre-trinns girkasse og en clutch med en enkelt plate. Akselen hadde en semi-flytende drift med en spiral bevel.

Suspension kom fra semi-elliptisk bladfjærer. Alle fire hjulene hadde trommelbremser --- en ganske ny innovasjon for bilprodusentene. Bilen kjørte på 4,5-by-30-tommers dekk. Bilenes vekt varierte fra 2030 til £ 2400.

Modeller og priser

Mens motoren og totale størrelsen forble den samme for alle 1928 chevrolets, noen alternativer eksistert så langt som modeller og typer av bilen. En to-dørs trener som holdt fem passasjerer solgt for $ 585. En todørs cabriolet sport Cabriolet med to dører for 2-4 passasjerer, ny dette året, som selges for $ 695. En to-passasjer, to-dørs coupe selges for $ 595. The Imperial, den dyreste bilen, med fire dører og plass til fem passasjerer, som selges for $ 715. En to-dørs, to-passasjer roadster selges for $ 495. En fire-dørs, fem passasjer touring bil som selges for $ 495, og en fire-dørs sedan gikk for $ 675. Halvparten av chevrolets solgt det året var treneren modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93722.html

Previous:
Next:

Vintage Cars