Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan Refinish et License Plate

Når det kommer til din gamle bil, kan du aldri betaler for mye oppmerksomhet til de små detaljene. En av de minste detaljer som ofte blir oversett, skjønt, er vintage lisens plate. Til tross for at lisensen plate er en av de første sidene av en bil lagt merke til av bilister som kjører bak deg, faller det ofte gjennom sprekker når den tid kommer til lakkering bilen. Din lisens plate er sannsynligvis den raskeste overflaten å Refinish du har på hele bilen. Du trenger:
Car såpe
Tarp
White primer spray maling
Poster bord
Blyant
saks
Tape
Spray maling
Board
Små treklosser
Skruer
høyglanset maling
Paintbrush
Klar ferdig
Vis flere instruksjoner
en

vaske av lisensen plate. Fjern all skitt, rust og gammel avskallet maling. Skyll lisens plate og sett den til side for å tørke.
2

Lay lisensen plate ned på en presenning. Spray over ansiktet av lisensen plate med hvit grunning. La det første laget av primer tørr og bruke en annen. La det andre laget helt tørt.
3

Skjær formen på bokstaver og tall på lisensen plate i plakat bord papir firkanter. Gjør utskjæringer så nær den faktiske størrelsen på lisens plate tall som du kan.
4

Lay i utskjæringene på din lisens plate én etter én. Sørg for at de direkte linje med innrykk på lisensen plate som utgjør de opprinnelige tall eller bokstaver. Tape dem på plass ved hjelp av vanlig kontor tape. Spraymaling tallet eller bokstaven på plass. Påfør to strøk, la hvert strøk tørke godt før du begynner på neste. Fjern sjablongen og gå videre til neste. Sett lisens plate til side for å tørke grundig.
5

Bygg en liten bro til hvile armen på som du pusser de finere detaljene på din lisens plate. Plasser to små treklosser på hver side av toppen og bunnen av din lisens plate. Skru en tykk planke av tre på hver blokk. Hvile armen på provisorisk bro, og se om den er i stand til å tåle vekten av armen.
6

Paint over bokstavene i navnet av staten med en fin pensel. Hvile armen på provisorisk bro og male bokstavene sakte. Hold deg til den opprinnelige disposisjon så mye som mulig. Bruk en sterk høyglanset maling som sitter godt til primer på lisensen plate. Sett platen til side for å tørke før du legger et lag med klarlakk finish. Installere den på bilen din når det helt tørker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93652.html

Previous:
Next:

Vintage Cars