Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Auto Restoration Skoler

Amerikanerne elsker sine biler. Mange har gode minner fra biler av barndommen, om de er de elegante biler av 40-tallet og 50-tallet, eller muskelbiler fra 60, 70 og 80-tallet. Med økt interesse for automotive restaurering, noen høgskoler tilbyr opplæring i teknikker du trenger for å starte en vellykket karriere i dette feltet. McPherson College

McPherson er den eneste høgskolen i landet til å tilby en fireårig bachelor i auto restaurering. Mange bilentusiaster som dette programmet, inkludert bil-samleren Jay Leno, som per juli 2010 er et medlem av programmets nasjonale advisory board. Studenter tjener en grad i bilbransjen restaurering teknologi kan store i ett av fem områder, inkludert historiske auto teknologi, auto restaurering ledelse, auto kommunikasjon, auto restaurering design og auto restaurering teknologi.

McPherson College

Department of Restoration Technology

1600 E. Euclid

McPherson, 67460 KS

800-365-7402

mcpherson.edu
Hotell Central Carolina Community College

Central Carolina Community College tilbyr et sertifikat og diplom i bilbransjen restaurering. Begge programmene krever tre semestre av studiet gjennomført i en høst, vår og sommer, slik at elevene til å fullføre graden i et år. Kurs lyser emner som bil møbeltrekk, tre og metall restaurering, chassis og drivverk og anvendt matematikk.

Central Carolina Community College

Lee Campus

1105 Kelly Drive

Sanford, NC 27330

919-718-7303

cccc.edu
Ohio Technical College
< p> Ohio Technical College tilbyr et sertifikat program i klassisk bil restaurering. Den 72-ukers program lærer det grunnleggende av klassisk bil restaurering fra skade reparasjon til maleriet til endelig montering og testing. Studentene få praktisk opplæring på avdelingens bosatt klassikere, inkludert en '57 Chevy, en '72 Dodge Challenger og en '68 Mercury Cougar. Programmet vektlegger også integrere tradisjonelle metoder for bil restaurering med moderne automotive teknologier.

Ohio Technical College

1374 E. 51st St.

Cleveland, 44103 OH
< p> 216-881-1700

ohiotechnicalcollege.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93673.html

Previous:
Next:

Vintage Cars