Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

1966 Mustang Dør Været Stripping Installasjon

Weatherstripping på bildører holder vann og vind ute og reduserer veistøy. Bytte weatherstripping, enten på slutten av en fullstendig restaurering prosjekt eller å erstatte utslitte materiale, kan fullføres i løpet av få timer. I 1960 Mustangs, det er tre deler til døren weatherstripping: weatherstripping som går rundt døren og omkrets weatherstripping som går rundt døråpningen, pluss vindu tover i og utenfor døren vinduet. Du trenger
døren weatherstripping sett
døren perimeter weatherstripping sett
Dør vindu tover
3M Sort Super Weatherstrip Lim
Sharp verktøy kniv og /eller single-edge barberhøvel
Phillips og Slot Skrutrekkere
Vindu sveiv klipp flytting verktøyet
døren panel verktøy for fjerning
Purple Power
Scraper
Sandpapir
Fin detalj pensel
Primer maling
3M Svart tetningsstriper
WD-40
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de fem skruene som holder døren vinduet pakningen til døren. Pakningen er like over låsen. En av skruene skal gå gjennom weatherstripping. Skrap og sand den gjenværende gamle weatherstripping og gamle limet. Vær forsiktig så du ikke å skrape gjennom malingen. Kle av døren omkretsen weatherstripping og skrape og sand stuck-on weatherstripping og lim fra kanalen og av rustfritt trim. Hvis malingen er hakket til bart metall, bruker en detalj pensel og sette primer på bart metall områder for rust forebygging.
2

Ta av armlenet, vindu sveiv og dørhåndtak fra døren. På bunnen av dørpanelet hånd trekke, fjerner vinyldekselet. Fjern en eller to skruer på undersiden av vinyl dekselet. Forsiktig lirke mellom døren og døren panel med døren panel fjerning verktøy for å frigi de 15 dørpanelet klipp. Bruk en pute i verktøyet for å unngå riper maling. Fjern plasten været skjold hvis det finnes. Fjern vinduet regulator isolator at vinduet sitter på når det er hele veien ned. Fjerne isolator vil tillate vinduet for å gå ned langt nok til å erstatte vinduet tover.
3

Skru ut skruen ved slutten av vinduet tover. Hvis det er en nagle i stedet for en skrue, omhyggelig bore den ut med en 1/8-tomme borekronen. Starter i forkant, snuse både innenfor og utenfor vinduet tover ut med en rett skrutrekker. Pad lirke verktøyet for å unngå å skade lakken. Klippet hull må kanskje flatet nivå med en skrutrekker eller dor og hammer.
4

Før du installerer vinduet tover, klem klemmene til å heve høydepunkt. Starter i sentrum, skyv klipp til sine respektive hull. Sett inn skruen i enden av filten.
5

Tørk ny weatherstripping med Purple Power Cleaner for å fjerne mold release. Hvis utgivelsen ikke er fjernet, kan weatherstripping løsne fra limet. Begynn med døren omkretsen weatherstripping og kjøre en liten perle av 3M Sort Super Weatherstrip Lim langs begge parring overflater. La dette tørke ved berøring - 15 minutter). Kjør en annen perle langs en overflate bare å aktivere limet, gjør ca 6 inches gangen. Trykker du bestemt på weatherstripping på plass og putt i døren omkretsen. Gjenta seks inches av gangen til hele lengden er installert.
6

Gjenta prosessen over med døren weatherstripping. La all weatherstripping limet tørke i 30 til 40 minutter før du lukker døren. Erstatte vinduet slutten pakning med fem skruer. Installere en skrue som går gjennom weatherstripping.
7

Sett vinduet regulator isolator. Bruk WD-40 for å lette installasjonen i sporet. Installere weathershield med svart tetningsstriper. Bytt døren panel ved forsiktig å skyve døren klipp i hullene. Installere dørhåndtaket forsiktig skruene og vinyl dekke. Installere vindu sveiv og dørhåndtaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93663.html

Previous:
Next:

Vintage Cars