Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan identifisere VW Motors

Volkswagen motorer , for det meste av det 20. århundre , var luftkjølte horisontalt motsetning , firesylindrede motorer. Disse motorene er lett gjenkjennelige med sine uvanlig utseende og kan bli ytterligere identifisert av påstemplet på hver enkelt. Den gjennomsnittlige VW entusiast bør være i stand til å identifisere en VW motor i noen få sekunder. Instruksjoner
Identifisere en VW Motor
en

Sjekk plasseringen av sylindere og veivhus . Volkswagen motorer har ikke en blokk , men bruker en hul , todelt veivhuset. Dette foringsrør har to sylindre på hver side, noe som gir motoren en "flat" utseende . En enkel måte å finne posisjonen til sylindrene på en gitt bensinmotor er å følge tennplugg ledninger til hver enkelt.
2

Se etter en kjølevæske system . VW luftkjølte motorer har ikke en radiator eller kjølevæske slanger . Svært få produsenter bygget luftkjølte motorer , og enda færre gjort dem i så lang tid.
3

Kontroller motorens ID-kode , stemplet på en plate på ulike steder på motor. Dette tallet , vanligvis starter med bokstavene etterfulgt av flere siffer , kan være kryss - sjekket med alle kjente VW motor ID-numre . Hvis det er en kamp for et bestemt nummer, eller en rekke tall , da motoren ble produsert av Volkswagen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93642.html

Previous:
Next:

Vintage Cars