Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Seattle Vintage Car Racing Hendelser

Seattle er et velkjent område for vintage bil racing, mest på grunn av den lokale Society of Vintage racing entusiaster, eller SOVREN. Etablert i 1986, spesialiserer dette Pacific Northwest organisasjon i racing veteranbiler, med de fleste hendelser iscenesatt på Pacific Raceways, tidligere Seattle International Raceway, i Kent, bare 25 minutter utenfor Seattle. Defrost Kickoff

Defrost Kickoff er den første racing hendelsen den Seattle-baserte Society of Vintage Racing Entusiaster iscenesetter hvert år. Det er utpekt "kickoff" hendelse av deres racing sesongen. Hosted ved Pacific Raceways anlegget hver april todagers-race alltid skjer over en helg, med treningsøkter på forhånd. Etter en lang vinter, er denne signaturen arrangement spesielt i at rase driverne er raring å gå for å teste ut sine veteranbiler for våren og for å se hvilke justeringer må gjøres fra det kalde været.
Spring Sprints

The Society of Vintage bilentusiaster stadier sine Spring Sprints for veteranbiler som debuterte før 1970, inkludert Corvettes og Porsche. En road kurset hendelse, inneholder den en vanskelig løpet av nesten tre miles. Også fremheve hendelsen er en tur med liten diameter touring sportsbiler. 2010-arrangementet ble omstridt i mai selv om datoene kan variere for denne våren hendelse, og varte over en periode på tre dager.
Pacific Northwest historiske Races

De årlige Pacific Northwest Historiske Races presentere vintage syklistene og har en skifer av hendelser. Ett av høydepunktene på denne hendelsen, iscenesatt hver 4 juli over en tre-dagers periode, er utseendet på kjendis gjesterom syklistene. For 2010-arrangementet, var kjent driver Augie Pabst, en tidligere mesterskap sportsbil racerfører, gjest kjendis. Løpene har også pre-1970 veteranbiler, deriblant Ferraris, Cobras og Austin Healeys. Arrangementet er på Pacific Raceways nær Seattle.
Fall Finale

Lukke ut racing år for Society of Vintage Racing Entusiaster på Pacific Raceways er Fall Finale. Det har biler før 1970. Iscenesatt årlig i september, er løpet fremhevet av noen unike formater, for eksempel handicap løp og utholdenhet løp som varer en time. Som med andre raser arrangert av samfunnet på Pacific Raceways, sjeldne biler som deltar inkluderer Lotuses, korvetter og Porsche. Kvalifiserende løpene er på lørdager, og racing kulminerer søndag med en Enduro, eller utholdenhet, konkurranse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93717.html

Previous:
Next:

Vintage Cars