Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Bilskilt i 1960

Selv bilskilt tjene en utilitaristisk formål først og fremst, de også tjene som miniatyr verk av billedkunst og små tidskapsler. Selv om en gang sett på som en enkel og nødvendig identifikasjon tag, har plater fra 1960 og andre epoker blitt ettertraktet av entusiaster og samlere. Som hver amerikanske stat har sin egen avdeling av motorvogner, historie og funksjoner - inkludert design, utstedelse praksiser og nummerering - av 1960 bilskilt varierer avhengig av staten. Tidlig bilskilt

Kunnskap om bilskilt før 1960 hjelper entusiaster forstå opprinnelsen til platene fra dette tiåret. Begrepet kjøretøy regulering dukket opp så tidlig som i 1892, noe som førte til innføring av bilskilt i 1903. Som de gjorde i 1960 og fortsetter å gjøre i moderne tid, hjalp bilskilt stater registrere kjøretøyer og skatt drivere. Mens platejern og porselen komponert tidlige plater, ble tinn normen av 1920, som var rundt samme tid stater begynte å bruke innsatt arbeidskraft til å produsere plater. Gjennom 1950, var platene ikke standardisert i størrelse.
Tidlig Sixties

1957, 6 av 12 inches ble standard størrelse for bilskilt i alle amerikanske stater . Frem til ca 1965, bilskilt fra mange stater ofte inneholdt detaljert informasjon og koder som viser Kongressens distriktene, fylke betegnelser og politiet tropp identifikasjon. På midten av 1960-tallet fødte forfengelighet plate, som tillot drivere for å tilpasse bokstaver og tall eller legge forskjellige grafikk, ofte knyttet til politiske årsaker eller andre interesser.
Mid-to- slutten av sekstitallet

I noen stater, så midten til slutten av 1960 innføring av likvogn og ambulanse plater. Denne perioden har også medført forskjøvet registrering for sivile kjøretøy, utløpt betyr plater annethvert år. Forskjøvet systemet til slutt førte til den moderne merket system. Ved slutten av 1960-tallet, brukte de fleste stater reflekterende folie produsert av 3M i fremstillingen av sine plater. Dette plater gir platene en reflekterende kvalitet nyttig for å lese dem om natten.
Siden 1960

Siden introduksjonen sin, har forfengelighet plater blomstret som et middel til personlig uttrykk og inntekter for staten, ofte donert til årsaker som veteraner 'omsorg og beskytte miljøet. 1970 ble det introdusert antikke plater for gamle biler og spesielle plater for amatører, eller HAM, radio operatører. På begynnelsen av 1990-tallet, stoppet de fleste statlige plater viser Kongressens distriktene, fylke betegnelser og politi koder. Stater begynte å stole på datamaskiner for å inneholde denne informasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93775.html

Previous:
Next:

Vintage Cars