Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Om Vintage Cars

Veteranbiler er biler som stopper selv folk som ikke er bil entusiaster døde i sitt spor. Selv om det kan være umulig for den gjennomsnittlige person til å fortelle forskjellen mellom en veteranbil og en antikk bil, kan folk flest få øye på det som primært karakteriserer ganske enkelt. Veteranbiler tilby et glimt inn i en alder da en bil var en ekte kunstverk. Historie

Ordet vintage er bandied om ganske mye når de beskriver biler, og det kan være en forvirrende sak i å prøve å finne ut om en bil som skal klassifiseres som vintage, antikk eller klassisk. Definisjonen av veteranbil er ytterligere forvirret av nettsteder som har gitt begrepet vintage en rekke motstridende definisjoner. Selv om det ikke helt universelt brukt, er en standard identifikasjon for hva som kan kalles en veteranbil ganske streng. En veteranbil er vanligvis anerkjent som enhver bil laget mellom 1919 og 1930, bør det være en som er godkjent av Vintage Sports Car Club
Egenskaper

funksjoner. av en veteranbil er vanligvis gjenkjennelig umiddelbart. Veteranbiler er kjent for den doble frontlykter montert på hver side av et stort grillen. Satt oppå grillen er stor og elegant radiator cap. Disse bilene har stigtrinn og slanke fendere som kurve høgt over de tynne dekk. De er svært ofte utstyrt med en rumling sete i ryggen.

Hensyn

kostnadene ved å opprettholde en vintage bil og holde den i god stand kommer å være signifikant mer enn en moderne kjøretøy. Du må ta hensyn til det faktum at motordeler - samt kroppsdeler - ikke kommer til å bli like lett ut som en bil produseres i dag. I tillegg, fordi en vintage bil ble bygget ved hjelp av relativt primitive teknologi snarere enn dagens høyteknologiske metoder, er det bundet til å være uventede utgifter på grunn av slitasje.
Potential

Selv om det er mulig å kjøpe en veteranbil i mint condition, mange foretrekker å kjøpe en veteranbil som er på mindre enn perfekt stand som en øvelse i å realisere sitt potensial. Gjenopprette en vintage bil til sin fine skjønnhet kombinerer appell om å eie en veteranbil med en følelse av prestasjon å transformere en rusten gammel stykke søppel til et utstillingsvindu kjøretøy. Bare sørg for at du vet nøyaktig merke og modell før bestilling av deler på en vintage bil fordi de er vanligvis dyrt.
Misforståelser

Eie en vintage bil betyr at du vil ha visse utgifter som kan avviker fra hva du opplever å eie en moderne bil. Forsikring er en av dem. En vanlig misforståelse om å eie en veteranbil er at forsikringen kommer til å bli dyrere. Faktisk er det som regel billigere å forsikre en årgang bil enn en ny bil. Som du kanskje forventer, det er en hake. Forsikring er billigere for en vintage bil på den betingelse at en kjørelengde grensen settes på plass. De fleste forsikringsselskaper ikke forvent deg å kjøre rundt i byen i en vintage bil hver dag. Derfor vil din forsikring kostnadene for en vintage bil avhenger av hvor mye du faktisk kjøre den.
Warning

Eie en vintage bil er drømmen for mange en bil entusiast . Det er bare noe om de lange slanke linjer og eleganse av disse restene fra et tidligere tidspunkt som fungerer som en sirene sang til folk vil litt for mye penger for sitt eget beste. Faktum er at veteranbiler er - mer enn noe annet - gamle biler. Derfor, selv om de har blitt restaurert til hva som synes å være mint condition, kan det alltid være usett problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93637.html

Previous:
Next:

Vintage Cars