Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Samle Vintage Motorcycle Gas Tanks

Samle motorsykler og deler kan være svært vanedannende. Med det sagt, er den beste måten å begynne å samle vintage motorsykkel gasstanker å gjøre lekser. Samle informasjon på nettet, og bli med din lokale antikke MC-klubben. Deretter handle for gasstanker, få dem restaurert og lære hvordan du rengjør dem selv. Instruksjoner
en

Lær alt om vintage gasstanker, finner du webites som tilbyr bilder og interessant bakgrunnsinformasjon (se Ressurser). En annen fin måte er å finne en antikk motorsykkel gruppe i ditt område. Medlemmene er mer enn glade for å utveksle ideer og dele det de vet. Se etter en klubb på nettet, eller spør i en nærliggende motorsykkel forhandler.
2

Finn ut hva som er til salgs lokalt (igjen, klubbens medlemmer og forhandlere er gode kilder) når du er kjent med feltet. Du kan også kjøpe vintage tanker på nettsteder eller legge inn bud på en auksjon.
3

Vær oppmerksom på at når du finner er en gass tank sjansene det trenger litt arbeid. Prøv å finne en lokal restaurering og rengjøring eller bruke en online en (se Ressurser). Anerkjente selskaper vil sandblåse tanken innvendig og utvendig, reparere eventuelle skader og frakk tanken for å unngå rust.
4

Lær hvordan du arbeider på den gamle gasstanken selv. Plukke opp tips fra MC-veteraner i ditt område, eller gå nyttige nettsteder (se Ressurser). De vil ta deg gjennom trinnene for ulike prosjekter, som for eksempel å bli kvitt rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93636.html

Previous:
Next:

Vintage Cars