Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan bruke en Elcometer

En Elcometer brukes vanligvis som en maling tykkelse måleinstrument, selv om det vil måle anvendt tykkelsen på noe sprengt substrat belegg. Måling maling eller substrat belegg har mange praktiske og kvalitetskontroll programmer i bransjen. Vanligvis, vil kommersielle brukt-bil kjøpere måle maling tykkelse på biler for å identifisere skadede eller malt områder. Ved riktig leser en Elcometer, kan du avgjøre om et substrat belegg vil være tykk og slitesterk nok, eller hvis en bil har blitt gjenoppbygd etter å ha vært i en ulykke. Du trenger
Manual elcometerReplica tapeBurnishing toolDigital Elcometer
Vis flere instruksjoner
Underlag Coatings
en

Kalibrer manuell Elcometer ved å sette inn et stykke kopi tape og måling tykkelsen. Når tykkelsen av båndet er kjent, null ut Elcometer.
2

Place din kopi tape på et stykke belagt substrat, selvklebende siden ned, og fast gni midten med en polering verktøyet. Denne handlingen vil plukke opp den underliggende belegg og overføre den til tape.
3

Ta kopi tapen fra underlaget og plasser sentrum Rubben i Elcometer. Les tykkelsen på skiven og det er tykkelsen på underlaget belegg.
Automobile Paint
4

Kalibrer digital Elcometer til null. I de fleste tilfeller er det imidlertid elcometers komme forhåndskalibrert fra fabrikken.
5

Trykk måling enden motsatt måleren ende, ut mot en hvilken som helst malt side av en bil. Dette vil gi deg en måling som representerer tykkelsen på malingen.
6

Mål maling tykkelse på mange ulike områder og sammenligne resultatene. Digitale elcometers sender et elektronisk signal gjennom malingen som spretter tilbake til enheten, mye som radar. Målinger som er nær i verdi vil vise en vanlig maling jobb uten blemmer eller kroppen skadet. Vilt svingende måltall vil vise kroppen skade som er estetisk reparert ved hjelp av en sparkel, som deretter ble dekket opp og skjules ved å bli malt over.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93671.html

Previous:
Next:

Vintage Cars