Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan dekode en Vintage Honda VIN

I 1980, etablerte National Highway Traffic Safety Administration Vehicle Identification Number (VIN) system, en unik serie med 17 alfanumeriske tegn som definerer hjemlandet, produsent, type kjøretøy og mer for et kjøretøy. Fra 1950 til 1980-tallet, hadde biler VINs, men deres format var ikke ensartet, og produsentene søkt forskjellige betydninger til karakterene. For en vintage Honda, er det mulig å dekode disse eldre VINs gjennom online VIN dekoder databaser, vintage Honda nettsteder og Honda fora. Instruksjoner
en

Bruk en online VIN dekoder. For eksempel DecodeThis! spesialiserer seg på dekoding VINs, og har dekodet enn 62.000 Honda VINs. Hvis din Honda ble produsert i 1981 eller senere gå til Decodethis.com, skriver VIN i "Enter VIN Here" i søkefeltet, og trykk på "Decode" buttonfor en gratis dekode av sin VIN.
2 < p> Decode Honda VINs 1981-1989. Thisoldhonda.com tilbyr en tolkning av Honda VINs, med definisjoner av alle tall og tegn, for Hondas produsert 1981-1989. Gå til Thisoldhonda.org, klikk på "Vedlikehold" i venstre kolonne og klikk på "Decode Your VIN" linken øverst på siden.
3

Bli med Classic Honda Cars forum. Hvis du har problemer med dekoding en vintage Honda VIN stikke innom online Classic Honda Cars forum, et fritt samfunn for entusiaster og eksperter av vintage og klassiske Honda og be om hjelp dekoding din vintage VIN. Gå til Webjam.com /CHC, klikk på "Registrer Denne Webjam"-knappen i høyre kolonne og følg instruksjonene for å delta i samfunnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93654.html

Previous:
Next:

Vintage Cars