Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Informasjon om Vintage Reise Tilhengere

Vintage reise trailere er generelt ansett campingvogner produsert før 1970, selv om noen eiere ser 1970 modeller vintage også. Airstream tilhengere eksemplifisere den amerikanske-laget luksus trailer brukt av familier siden 1930-tallet. Shasta, produsert i Los Angeles, best representert økonomien modell. I dag er mange vintage tilhengere pusset opp og vendte tilbake til sin opprinnelige intensjon å tjene som camping overnatting, men med moderne fasiliteter. Historie

reise trailer har eksistert så lenge i bil. Når bilen ga familiene mobilitet, begynte camping den nye amerikanske tidsfordriv. Av 1914, var biler hauling camping antrekk ikke et uvanlig syn. I 1916 var de Shattuck telt trailere den første masseproduserte trailer utviklet av William Shattuck. Andre tidlige versjoner inkluderte 1930 Travelers Dream, som ble produsert av Iowa Wrecking Co fra reservedeler bildeler og selges for $ 495, ifølge Popup Camper.
Etterkrigstiden
< p> En byggeboom i campingvogn skjedde i de første årene etter andre verdenskrig da boliger for retur amerikanske tjenestemenn var på en premie. Den Los Angeles-baserte Shasta utvidet sin drift for å bygge midlertidig bosted for familier å reise trailere. Selskapet spesialiserte seg i 12 - til 16-fots tilhengere. Disse tilhengere på forsiden inneholdt et lite spisebord og to seter der tabellen kan bli droppet til setet nivå for å tjene som en dobbeltseng. Et lerret seng ble strukket over for å tjenestegjøre i en køyeseng konfigurasjon. En større seng var på baksiden av tilhengeren. En liten vask og lagring ble plassert i midtpartiet. Få av disse små tilhengere omtalt toaletter. Produksjon av Shasta endte i 2004.

Luftstrømmene

Airstreams er sannsynligvis den mest populære og gjenkjennelige vintage reise trailer fortsatt på veien i 2010. Laget av Wally Byam, debuterte Airstream i 1934 og ble kåret til Airstream fordi det tok til den åpne veien som en "en strøm av luft." To år senere Airstream Clipper ble avduket. Det inneholdt den nå legendariske monocoque aluminium som ble klinket ligner på en flykropp. Reise trailer kan sove fire med stål-ramme dinette område konvertere til en seng. Det også omtalt en vedlagt bysse, elektrisk belysning og en vanntank. En tørris system ble ansatt for air condition.
Rehabilitering

Gjenopprette en vintage reise trailer er utført på samme måte som en vintage bil. Men ommøblere en gammel trailer kan også starte med mindre av de opprinnelige komponentene så lenge rammen og nok fotografisk dokumentasjon og spesifikasjoner er tilgjengelige til kjøttet ut av prosjektet. Mange profesjonelle Restorers har tilgang til NOS (New Old Stock) og reproduksjon deler, maskinvare, belysning, riktig skogen, møbeltrekk stoff, aluminium trim og linoleum gulv for å gjenopprette en vintage reise trailer til sin opprinnelige utseende og spesifikasjoner.


Fasiliteter

De fleste kjøpere av restaurerte vintage reise trailere foretrekker tilhengeren være utstyrt med moderne fasiliteter. Profesjonelle vintage trailer Restorers kan legge det 21. århundre teknologi uten at vintage utseendet på enheten. For eksempel en TV, kan DVD-spiller og enda en datamaskin Hutch være godt skjult bak vintage skap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93670.html

Previous:
Next:

Vintage Cars