Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Hvordan Tub en 79 Camaro

Installere hjul kar - bredere hjul brønner slik at bilen har plass til bredere racing dekk - til en 1979 Camaro er ikke vesentlig forskjellig fra å installere hjulet kar i et annet kjøretøy. De må likevel være fastsveiset, og de fortsatt krever skjæring gulvet i bilen. 1979 Camaro skiller bare i at det er lite trunk plass til å arbeide. For å bruke trekkraft på rase spor, men det er lite som kan sammenlignes med å ha større, meatier dekk montert på en 1979 Camaro. Du trenger
Automotive jack
Jack står
Automotive håndverktøy
bajonettsag
Metal inert gass sveiser
Sveisehjelm
Sveising hansker
Hammer
Wire Brush
Primer
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bak på bilen og støtte rammen med bukker. Ta av interiøret i bilen inkludert baksetet, tepper og bagasjerommet tepper, og deretter fjerne reservehjulet. Fjern pakken hylle høyttalere og trim.
2

Fjern det bakre hjuloppheng og aksler fra bilen ved først å støtte bakakselen med en jekk, så unbolting støtdemper fra sjokket tårnet. Unbolt fjærene, den drivakselen. Den bakre aksel kan nå bli senket ned på bakken. Hvis erstatte med en smalere bakakselen, fjern aksel montasje helt å få det ut av veien.
3

Bruk nye hjul kar satt på plass som en mal for hvor bilens gulv vil bli kuttet. Plasser dem på plass over de gamle hjulet brønner og markere en linje rundt ytterkanten av metall flensen på hjulet badekar.
4

Bruk den markerte linjen som en guide for å kutte gulvet, kutte ikke på linjen, men ved hjelp av den frem-og sagens spindel tilpasset linjen og kutte omtrent en tomme utenbords av sluttpunktet av flensen av hjulet godt. Ikke kutt kvartal panel av bilen.
5

Monter hjulet karet inn i bilen når den gamle hjul brønnen har blitt fjernet, og spot sveise karet på plass. Deretter, fra utenfor bilen, med en hammer for å bøye en tomme flens som strekker seg forbi hjulet karet oppover, slik at den er i flukt med metallet. Spot sveise flensen mot hjulet badekar.
6

Rengjør sveiser med en stålbørste, deretter prime metallet og male det for å hindre rustdannelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93765.html

Previous:
Next:

Vintage Cars