Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Vintage Cars >> Content

Slik installerer en Wood Seng i en 1965 Chevy Truck

Vekten er på litt over 3000 pounds, kom 1965 Chevy lastebil i to grunnleggende karosserivarianter; en shortbed step-side med store blusset fendere, og en lengre seng flåte- side. Enten modellen var tilgjengelig med en tre seng. Restaurering kits for tre senger er tilgjengelig pre-cut for de vanligste modellene, inkludert 1965 Chevy. Pakkene gjøre kort prosess med utskifting av gulvbord og komme med krom bolt strimler og maskinvare. Du trenger
bajonettsag
Hammer
lirke bar
Bed restaurering kit med hardware
Vis flere instruksjoner
en

Pek boltene opp fra bunnen av sengen med en hammer for å løfte bolten hodet over de gamle styrene. Skjær hodene fra boltene med en bajonettsag. Trykk boltene ned igjen for å slippe under lastebilen.
2

Lirk bolten strimler fra sine spor i bed styrene med en lirke bar. Lirk styrene opp fra metallrammen med brekkjern. Sand rammen med 100 sandpapir for å fjerne rust. Spray et lag med primer på metallrammen medlemmer. La etiketten anbefalte tørketiden.
3

Start-seng installasjon med utenfor boards. For trinn sider, disse styrene kommer i ett langt stykke og passer under kanten av trim stripe. Lirke stripe opp lett som trengs for en jevn passform. For flåten sider, er kantbordene montert i fire korte stykker på hver side, to bak førerhytta og to på slutten av sengen rett foran bakluken.
4

Position alle gulvbord i henhold til diagrammet som følger med seng kit. Space styrene ca ½ cm fra hverandre, med skruehullene i metallrammen mellom bordene.
5

Monter bolt strimler mellom bordene med kantene sitter i sporene langs langsidene. Ta frem en vogn bolt gjennom hvert hull i bolten strimler, sitteplasser rutene på undersiden av bolt hoder inn i de firkantede hull i strimler. Monter boltene gjennom hvert hull i de ytre trim strimler.
6

Thread en skive og mutter på hver bolt fra undersiden av bilen. Stram mutterne med en slagbormaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/vintage-cars/93744.html

Previous:
Next:

Vintage Cars