Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan lage en Backyard Kart Racing Track

Backyard kart, ATV og gokart-entusiaster finner det mer mulig i disse dager for å bygge sin egen bakgård racerbaner. Hvis du har noen land og noen ekstra penger, er alt du trenger planlegging og stasjonen for å få sporet bygget. Backyard kart racing er en sammenlignbar alternativ til andre former for racing, og ifølge den offisielle Tkart USA racing hjemmeside, takket være bakgård karting, "syklistene ikke trenger å kaste bort verdifull tid og penger på reise hundrevis av miles til racerbaner, sove på hotell eller bobiler, betale oppføring og pit avgifter, medlemskap og konsesjonsavgifter. " Du trenger
Hay bails
Rake
Bobcat med spade
Infield skitt
Vis flere instruksjoner
en

Cordon av et område hvor du vil gjerne ha et spor. Mål opp kurset med pole markører for planlegging.
2

Tegn en grunnleggende oversikt over formen og lengden på kurset du ønsker å lage på en blåkopi. Plan rundt dette disposisjon for å hjelpe deg under den fysiske aspektet ved å skape sporet.
3

Bruk en bobcat med en spade verktøy eller en bulldoser for å rydde land hvor sporet skal være. Kjør slutten av spade langs toppen av jorden hvor du skal plassere sporet. Skrap opp og flytte alt av gress og matjord. De fleste profesjonelle karting spor er skitt fordi det er lettere på kjøretøy, men du kan velge å legge asfalt.
4

Gjør kurset bred nok for to til tre karts bredde-messig og hva lengden du hadde liker. De fleste profesjonelle kurs er vanligvis 1000 til 2000 meter lang, men ofte slange rundt for å spare plass.
5

Lay sørlige rød stein skitt (som brukes på baseball diamant innmark) over området du har merket for spore. Du ønsker flere lag for å markere sporet og likevel kunne brukes over tid.
6

Plasser hay bails rundt kantene på hjørnene og i områder hvor vrakene vil sannsynligvis oppstå. Rake skitt ned jevnlig for å holde det rent og jevnt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92919.html

Previous:
Next:

Mikrobiler