Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Informasjon om Crutchfield Mini Dwarf Motorer

Dwarf biler er åpen hjul, coilover-suspensjon race biler drevet av motorsykkelmotorer, navnet kommer fra deres blir liten nok til å passe i en pickup seng for transport til løpene. Begrepet "dverg bil" refererer ikke til de små biler som brukes av klovner til komisk effekt i sirkus rutiner. Dverg biler er noen ganger referert til som "krotch-raketter" av racing innsidere, men dette begrepet er oftere brukt i forbindelse med høy ytelse gaten motorsykler. Dverg Car Racing

Dwarf bil racing blir tatt på alvor av sine deltakere og fans, og per februar 2012 er mest populært i Colorado, California, Arizona, Texas og Wyoming. I Colorado alene er det tre formelle racing foreninger, en hver for de nordlige, sentrale og sørlige regionene. The Colorado Club Cup Series er satt opp slik at hver konkurrerende klubb må besøke annenhver klubbens hjemmebane. I California, California Dwarf Car Racing Association løp fra februar til november, og abonnerer på en uttømmende sett av regler, prosedyrer og poeng strukturer

Modifisert lys -. Modlite - racerbiler er like. En videreutvikling av dverg biler, blir de betraktet av syklistene til å være neste trinn opp i næringskjeden. Kraftigere og bedre håndtering, kan modlites være en oppføring i lager og rundbane. Tallrike selskaper tjeneste dvergen og modlite bil markeder. Spesialist produsenter bygger rammer, body kits, rullende chassis og helt race-ready nøkkelferdige biler. Andre olabil deler og tilbehør som kan tilpasses til dverg bil og modlite bruk.
Crutchfield Racing

Crutchfield Racing har spesialisert seg på bygging og racing av dverg og modlite biler . Det selger også mange av de delene syklistene trenger for å bygge sine egne biler. Crutchfield Racing ble startet av Eddie crutchfield i 1995, grunnleggeren var en racer som parlayed byggingen av sine egne biler inn i en bedrift å gjøre det samme for andre. Selskapet er basert i Chickamauga, Georgia.

Grunnleggeren også driver Crutchfield Performance, en bedrift som konsentrerer seg om salg, oppgradering og accessorizing Can-Am, Yamaha, Honda, Kawasaki og Suzuki terrengkjøretøy. Mens selskapet selger OEM og ettermarkedet deler, in-house ingeniører konsentrere seg om å bygge støtdempere som øker bakkeklaringen uten negativt påvirker kjøreegenskaper og kjørekomfort ytelse.
Crutchfield Motorer

crutchfield Racing lagerfører et utvalg av fullt bygget motorer for bruk i dverg og modlite biler. Sortimentet omfatter 1200, 1000, 750 og 600 cc. motorer. Selskapets ingeniører også oppgradere og oppdatere kunde-eide motorer, og både selger og installerer kits som forbedrer lager motorer til "spec;" motorer som er nøyaktig reprodusert til de opprinnelige tegningene, snarere enn å kjøre med vanlige masseproduserte fabrikken toleranser. En spec 1000 cc. Motoren kan produsere i overkant av 160 hestekrefter brennende pumpe bensin.
Andre Crutchfield Deler

Crutchfield Racing også opprettholder et lager av ikke-motor deler til dverg og modlite biler. Det selger front-end deler, inkludert full rack-and-pinion styresystemer, tie stenger, kontroll armer, bremser, styring stenger og spankulere stenger. Påkjørsler deler inkluderer hub-akslede kits, etterfølgende armer og monterer og bremsesystemer deler. Crutchfield også bestandene suspensjon deler, switch gear, pedaler, nerf barer og brenselceller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92920.html

Previous:
Next: No

Mikrobiler