Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Forskjeller mellom amerikanske og europeiske Smart Cars

The Smart Car Selskapet ble dannet av Daimler-Benz og Swatch i 1993, og begynte å produsere mikro-biler fra sin Biel, Sveits, anlegg i 1998 med mål om å selge kompakt, drivstoff- effektive og ergonomisk nyttig biler for byen drivere av Europa, og deretter resten av verden. Smart ForTwo USA

Smart ForTwo er som det høres ut, en kupé utformet for to passasjerer i en liten, ergonomisk utformet og overraskende komfortabel plass.

I det amerikanske markedet, den Smart ForTwo kommer i fem versjoner (Pure Coupe, Passion Coupe /Passion Cabrio, Brabus Coupe /Cabrio) alle med standard 70hp 1.0L, 3-syl motor og en smart giring. Den starter MSRPs varierer fra $ 11,990 til $ 20,990 per oktober 2010.
Smart ForTwo Europa

I Europa er den viktigste appellen til Smart ForTwo den lille størrelsen av bilen, en funksjon som gjør at sjåførene å parkere nese-in på offentlige gater og dermed finne et sted der for andre, det er ingen

Den europeiske versjonen av Smart ForTwo er tilgjengelig med en 1.0L tre. - syl, mikro-hybrid bensin motor med 71bhp, en 54bhp turbo-diesel og en turbo bensinmotor bare tilgjengelig i Brabus-modellen. Interiør alternativene er i tråd med de av den amerikanske versjonen. MSRP i E.U. nasjoner varierer fra ca $ 12,100 til $ 22,620 per oktober 2010.
The ForFour

En annen, større versjon av Smart ble solgt i Europa fra 2004 til 2006 før de ble trukket fra markedet på grunn av lav sales.The Smart ForFour ennå ikke er brakt til det amerikanske markedet, selv om selskapet har annonsert planer om å gjøre det i 2013-2014 modell år. Den nye versjonen av ForFour vil ha en ny kropp stil og bør være tilgjengelig med en full elektrisk motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92908.html

Previous:
Next:

Mikrobiler