Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan kjøpe en Microcar på et Car Show

En mikrobil er en ekstremt liten bil som er vanligvis kortere enn 3 meter. Noen microcars er små nok til å løfte for hånd hvis du prøver å parkere i et stramt spot. Disse bilene ble opprinnelig utviklet for å spare penger på drivstoff og materiale. Mikrobiler er også tilgjengelig i elektriske modeller. Følg disse trinnene for å kjøpe en mikrobil på bil show. Instruksjoner
en

Sett til side hvor mye penger du forventer å bruke før du deltar på bilen show. Gjør litt research for å se hvor mye de microcars går for før du deltar på bilen show.
2

Logg deg på Microcar nettsted for å finne ut når og hvor neste bil show blir holdt. Klikk på "møter" øverst på siden for arrangementskalender.
3

Delta på bil show og se på alle de microcars og de ulike stilarter. Det kan være et bestemt område der microcars er til salgs. Se til salgs skilt på de bilene som vises.
4

Gjør et tilbud på en mikrobil som fanger din interesse. Tilby et lavere beløp enn de ber om. De fleste selgere er villige til å forhandle.
5

Har bilen inspisert av en mekaniker før du betaler for det. Du må sørge for at bilen er i god stand før du kjøper den. Brukte biler er solgt i "as-is" vilkår, med mindre annet er angitt.
6

Skriv opp en regning for salg. Overfør tittel i ditt navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92897.html

Previous: No
Next:

Mikrobiler