Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan bygge en fem hestekrefter Briggs Racing Engine

Trackside er der gutter og jenter som er involvert med motorsport får sin første introduksjon til en forestilling motor. Deltakelse i alder passende hendelser inkluderer utstyr som er bedre egnet til den yngre konkurrent. Disse Jr racerbiler må følge sitt eget sett med spesifikasjoner for å kunne konkurrere. Den Briggs og Stratton 5 hestekrefter vertikale motoren er en standard i go-karting og dragracing for barna. Som med sine voksne kolleger, er målet å bygge en fem hestekrefter Briggs racing motor ut av hva de har å jobbe med. Lære å trekke motoren fra hverandre og sette den sammen igjen er den beste måten for en ung racer til å lære om hvordan å bygge en bedre motor med ytelse montering og tuning teknikker. Du trenger:
Briggs & Stratton fem hestekrefter engineValve våren compressorPliers (nål nesen) Ratchet wrenchSocketsCrescent wrenchGasketsTorque skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Place motoren med øverste dekk vendt ned slik at kamakselen kan føres inn i motoren. Stille opp timing indikatorene på motorblokk og skyv kamakselen inn i motoren uten å treffe kamaksel på interne deler eller ved inngangen åpningen. Kamaksel må sitte uten feil. Eventuelle interne lyte kan resultere i en dårlige resultater motor som er sårbare for motorsvikt under konkurransen.
2

Fest sideplate deksel som beskytter den indre kamaksel og veivaksel åpninger. Bruk en pakning og lås bolter for å feste den på plass igjen. Line opp hullene i pakningen, slik at du kan se alle åpninger gjennom dekkplaten samtidig. Starte alle skruene og trekk jevnt i et kryss over mønster som vil sikre at pakningen er satt jevnt. Å ha en god tetning her vil gjøre motoren innvendige trygt fra utenfor rusk. Bruk silikon gel for å gjøre en bedre tetning når du bruker en pakning for å bli med to metalldeler sammen.
3

Slå av motoren slik at topplokk og ventil deksler er lett å installere. Fest topplokk til motorblokken ved hjelp av topplokk bolter og fester. Bruk høy kvalitet pakning for å hjelpe sete hodet i kontakt med motoren. Pass på å bruke en momentnøkkel for riktig stramming for å unngå for stor stramming disse viktige motor festene. Med en tynn film av flytende silisium på både motoren og topplokk før likt deler sammen og sikre boltene. Dette forbedrer holdbarhet av pakningen som er i mellom motoren og topplokk.
4

Sett inn ventiler og ventil fjærer. Racing ventilfjærene vil kreve en fjær kompressor for fjerning og installasjon. Fest komprimert våren rundt ventilen og slipp våren til setet riktig på plass. Se etter ventil justering og riktig sittestilling for å få best mulig ytelse fra en fem hestekrefter Briggs racing motor ventil våren. Linje opp ventildekselpakning og ventil dekselet og fest til topplokk med lås bolter. Trekk til alle motor festene riktig å forebygge stress frakturer og slitte gjenger på viktige motordeler. Kontrolere disse festene etter å teste motoren ved temperatur (varmet opp).
5

feste clutch og clutch vakt, forgasseren og gass tank ved hjelp av festeanordningene som passer til de deler på racing motor. Fabrikken eller ytelse deler vil ha brakett mounts eller feste direkte til festepunktene i motorblokken. Stram disse delene stramt nok ikke til å løsne. Koble drivstoff linjer fra tanken til forgasseren ved hjelp av slangeklemmer eller metallrør med beslag i stedet for slangen. Sett inn en tennplugg, viftehuset og eksos for å lære hvordan du skal bygge en fem hestekrefter Briggs racing motor fra kamaksel opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92899.html

Previous:
Next:

Mikrobiler