Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan bygge en Go-Kart gressklipper motor

Go-karts er korte, lette cart rammer designet for å være drevet av små 04:57 hestekrefter motorer. De er maskiner som kan bygges eller oppgraderes for nesten ingen investering. En slik oppgradering er en ny motor. Motorer spesielt utviklet for go-karts kan kjøpes, men gressklipper motorer er perfekt for å bytte ut go-kart rammer. De er små, lett å komme med, og betydelig raskere enn dagens gokart motorer. Denne artikkelen forklarer hvordan du monterer en gressklipper motor på en go-kart i noen få enkle trinn. Du trenger:
Donor gressklipper motor
Go-kart ramme
Drivaksel cog
Aksel cog
Chain
tre-fots-by-3-fots ark av rustfritt stål, metall
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp eller finn gressklipperen (push-gressklippere fungerer best) at du skal få donor motoren. Sjekk motoren for store skader, og se om den vil starte opp. Kontroller at det trekke ledningen ikke sitter fast (dette er et vanlig problem).
2

Koble bladet fra drivakselen på undersiden av klippeaggregatet. Dette kan vanligvis gjøres ved å løsne en eller to skruer plassert på bladet.
3

Løsne skruene som holder motoren til klippeaggregatet og bryte motoren fri fra dekk. Koble fra noen kabler eller ledninger som kobler motoren til dekk eller styret.
4

Fashion en brakett fra rustfritt stål metall som monterer motoren på sin side i en 90-graders vinkel. Dette gjør at drivakselen for å bli plassert i riktig posisjon til å feste hjul og kjede.
5

Monter tannhjulet på drivakselen og koble kjettingen til GoKart aksel tannhjul. Fest gasslangen til forgasseren og koble alle elektriske forbindelser som de var på gressklipperen. Trekk ledningen og komme i gang racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92898.html

Previous:
Next:

Mikrobiler