Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan butikk Scooter for vinteren

Som temperaturen dip lavere og lavere på termometeret, scooter ryttere enten modige chilling temperaturer eller oppbevare sine ritt for vinteren og venter varmere tider. Men er rett og slett parkere scooter i garasjen eller under paviljongen taket IKKE lagre den for vinteren. Sørg for at sykkelen holder seg i orden, slik at du raskt og enkelt være ute på veien til våren i stedet for ordinært prøver å få sykkelen i gang. Følg disse enkle trinnene for å få din scooter satt opp for vinterlagring på kort tid. Du trenger
Stabil
Batteri anbud
Dust cover eller presenning
Olje
Olje filter
Gass
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner

en

Bytt olje og oljefilter. Bruk skralle satt til å løsne og ta ut brensel bunnpluggen. La all oljen renne ut og sett pluggen og skru den gamle oljefilteret. Skru på det nye oljefilteret og deretter fylle motoren med produsenten anbefalte mengden olje.
2

Fyll bensintanken med ny bensin og deretter helle en flaske Stabil drivstoff stabilisator i tanken. Start sykkel opp og la den gå i 10 minutter, slik at drivstoffet stabilisator kommer inn i kammeret, forgasser, og andre deler. Også sjekke luften i dekkene og sørge for at de blir luftet opp til produsentens anbefalte området.
3

Finn dine batteripolene og koble fra batteriet fører. Koble ledningene fra batteriet anbud til terminalene og koble anbudet i. Snarere enn å lade batteriet hele vinteren, vil batteriet anbud bare sparke i bruk dersom spenningen i batteriet synker til et visst punkt. På denne måten vil du ha et fulladet batteri kommer våren.
4

Dekk opp sykkelen med støvdeksel eller presenning og parkere den et sted ute av veien.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92901.html

Previous:
Next:

Mikrobiler