Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

2000 Club Car Specs

Club biler er lav hastighet biler som bruker elektrisitet for strøm og brukes vanligvis for golfbiler og off-road transport, for eksempel kjører rundt leilighetskomplekser, høyskoler, alpinanlegg og parkeringsplasser. De fleste er kategorisert som nyttekjøretøyer, men de brukes til andre formål, for eksempel kjøring i ulendt terreng - golfbaner - eller for skytteltrafikk passasjerer rundt steder som underholdning eller fornøyelsesparker eller til og rundt forskjellige arenaer under offentlige tilstelninger. The 2000 Club Car
p Det var flere merker og modeller av 2000 Club Car, inkludert de som lages av Club Car selskapet, Yamaha og en tilpasset modell laget av Harley-Davidson. Harley-modellen ble merket et verktøy transport kjøretøy. De var to personbiler gassdrevne verktøyet golfbiler med seks 8-volts batterier, et lager motor og en topp hastighet på opp til 12 miles per time.
Transport

landsbyboer 4 er en type transport klubb bil. Den går på gass eller elektrisitet, har en Kawasaki ensylindret motor, stående hestekrefter på 11 og kjører hestekrefter av tre. Den har fot-opererte parkeringsbrems, en aluminium chassis og en setekapasitet på fire. Gass-operated vehicle kan holde opp til sju liter drivstoff. Den elektriske modellen kan gå så høyt som 19 miles per time og gassen modell så høyt som 15 miles per time.
Utility

En type verk klubb bil kalles en Carryall 295. Det finnes to typer, gass eller diesel-motor drevet, og de er luft eller væskekjølte, har mellom 20 og 23 hestekrefter og begge modellene har firehjulstrekkere. De har begge rørformet aluminium chassis, en all-aluminium bak kroppen og regnes all-terreng kjøretøy. Begge kan bære rundt 800 pounds hver, og har en kapasitet på to personer. Drivstofftanken kapasiteten for hver er seks og en halv liter og begge opprettholde maksimal hastighet på 25 miles per time.
LSV Utility

Den siste utility vehicle (klubb bil), som i 2010, kalles Carryall LSV linje. De består av landsbyboer 2 +2, den Carryall 2 og 6 Carryall. De regnes som "street legal" fordi de kan frakte opptil fire passasjerer og har en maksimal hastighet på 35 miles per time. Landsbyboer 2 +2 selv innehar seks 8-volts batterier, har en pedal start-system, en selvjusterende tannstang, dual-hydrauliske støt og en fot-opererte parkeringsbremsen. Det bærer opp til 800 pounds og har en aluminium I-bjelke chassis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92910.html

Previous:
Next:

Mikrobiler