Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Ford Fiesta Spesifikasjoner

Ifølge Christine Hollander, kommunikasjonssjef i Ford Canada, er den kompakte 2011 Ford Fiesta svært drivstoffeffektive, og det er enda mindre enn Ford Focus. Den 2011 Fiesta vil bli lansert i Nord-Amerika som en kombikupé og som sedan, som starter på $ 13 320 for S sedan. Hollander beskriver Fiesta som et eksklusivt subcompact med et tilsvarende organ design til 2011 Mazda2. Ford presenterer 2011 Fiesta i fem trim nivåer: Den S sedan, SE sedan, SE kombikupé, SEL sedan og SES kombikupé. Ytelse, Fuel Efficiency

2011 Ford Fiesta mottar en 1,6-liters motor med 120 hestekrefter, som sender strøm til en standard femtrinns manuell girkasse eller en sekstrinns automatisk girkasse. Ligner på strøm til Honda Fit, går Fiesta 0-60 mph på 9,5 sekunder. Den manuelle versjonen av Fiesta oppnår drivstoffeffektivitet rangeringer av 28 miles per gallon byen og 37 mpg highway, mens den automatiske Fiesta får 29 mpg byen og 38 mpg highway.
Interiør

Fiesta hatchback tilbyr 39,1 inches av foran hodet rom og 37,2 inches av bakre takhøyde, nesten identiske numre til sedan er 39,1 inches av foran hodet rom og 37,1 inches av bakre takhøyde. Begge modellene gir 42,2 inches av foran benplass og 31,2 inches av bakre benplass og 52,7 inches av foran skulderbredde og 49 inches av bakre skulder rom. Fiesta sedan har 12,8 kubikkfot av last, mens kombi tillater 26 kubikkfot av last plass med baksetene nede og 15,4 fot med plass til opp. Begge karosserivarianter kommer med nedfellbare bakseter. Fiesta S kombikupé og sedan er utstyrt med elektriske speil, en AM /FM stereo med fire høyttalere, og folding baksetet. Fiesta SE kombikupé og sedan har også disse funksjonene, med ekstra elektriske vinduer, dørlåser, en CD-spiller og metallic Interiør. Fiesta SES kombikupé og SEL sedan legge til flere funksjoner med en satellitt-radio og seks høyttalere. Fords alternativ pakker for Fiesta også kan inkludere nøkkelfri tenning, nøkkelfri adgang og en stemme-aktivert telefon og lyd operativsystem.
Utvendig

2011 Ford Fiesta kommer tilgjengelig som femdørs kombikupé og en sedan. Fiesta S og SE sedan og SE kombikupé får standard 15-tommers hjul, mens SEL sedan og SES kombikupé roll på 16-tommers hjul. Fiesta SES kombikupé er utstyrt med en bakre vinduspusser og en bakre spoiler. Ford gjør også Fiesta SE sedan og SE kombikupé tilgjengelig med en valgfri pakke kalt Super Fuel Economy pakke som gjør det enda mer drivstoffeffektive, og legger utvendige karosserideler som inkluderer lettere hjul og dekk, understell paneler, og en blokkert ut grillen. Ifølge Hollander av Ford Canada, har 2011 Fiesta en lignende utvendig design til 2011 Mazda2, som deler en plattform med Fiesta.
Safety

Alle Fiesta-modellene er utstyrt med stabilitet og traction control, ABS-bremser, front-og sidekollisjonsputer, og en sjåfør knekollisjonspute. The 2011 Ford Fiesta har ikke vært kollisjonstestet ennå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92909.html

Previous:
Next:

Mikrobiler