Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan bygge en Miniature Solar Car

Solenergi er generert ved å konvertere sollys til elektrisitet. Energi fra fotoner blir brukt til å varme damp som driver en generator, eller, i tilfelle av solcellepaneler, meddele energi til elektronene. På grunn av den nesten uendelig mengde solenergi, solenergi har ofte blitt hyllet som den mest bærekraftige og miljøvennlige energikilde. Selv om ingen har ennå utviklet en salgbar bil som kan kjøres utelukkende på solenergi, er det lett å lage en miniatyr solar bil. Du trenger:
to miniatyr solcellepaneler, 2 og 2 tommer
to elektriske motorer
fire miniatyr hjul og dekk
en aksel
Bølgepapp
Saks
Tape
Lodd
Vis flere instruksjoner
en

Skjær ut et stykke papp på størrelse med to solcellepaneler plassert side ved side.
2

Tape de to solcellepaneler bort på papp. Gjøre dette med så lite bånd som mulig, for å unngå å hindre sollys. Alternativt kan du rulle opp et stykke tape og trykk den til baksiden av solcellepaneler.
3

Fest det ene hjulet til hver motor. Disse skal gli over drivakselen til motoren.
4

Tape begge motorene til baksiden av bilen under papp. Pass på at motorene er foret opp med hverandre.
5

Lodd ledningene fra solcellepanelet på motorene. Hvert panel har to ledninger som kobles til de to terminalene på en motor. Før lodding dem på plass, berør ledningene til sine respektive terminaler og sørge for at motoren spinner fremover. Hvis den ikke gjør det, slår posisjonene til ledningene.
6

Slide en aksel gjennom en corrugation på forsiden av arket av papp. Skyv de to andre hjulene på hver sin side av akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92915.html

Previous:
Next:

Mikrobiler