Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Mini Cooper S Ytelsesspesifikasjoner

kjent for sin rolle i spillefilmer "The Italian Job" og "Austin Powers i Goldmember", Mini Cooper er en kompakt tre-dørs kombikupé og cabriolet. Drevet med British engineering, er 2010 Mini Cooper S er utstyrt med en turboladet motor som er dekket med en hette scoop. Utstyrt med en sport avstemt fjæring, er Mini Cooper S også drivstoffgjerrig. Ifølge MSN Autos, priser for 2010 Mini Cooper S starter på $ 27,450. Motor

Mini Cooper S er drevet med en 172 hestekrefters motor som når 177 pounds av dreiemoment og 5500 rpm. The Cooper S er utstyrt med en overboost-funksjon som gjør at bilen til å utføre på ytterligere 15 pounds av dreiemoment. Utstyrt med en turboladet motor, går Mini Cooper S 0-60 mph innen sju sekunder. The Cooper S er også utstyrt med en digital turteller og en Openometer, en måler plassert ved turtelleren som brukes til å vise antall timer Mini Cooper er drevet med taket nede.
Transmission og Fuel Efficiency

forhjulsdrevne Mini Cooper S er utstyrt med en sekstrinns og seks gir automatisk og manuell girkasse med hendler. Ifølge MSN autos, er Cooper hendler designet for bedre giring og girutveksling. Mini Cooper S har en kompakt design og får 26 miles per gallon (mpg) i bykjøring og 34 mpg på motorveien.
Fjæring og håndtering
kompakt og sporty Mini Cooper S har en sport avstemt fjæring og brede dekk.

Ifølge MSN Autos, er Cooper S morsom å kjøre og den har kvikke kjøreegenskaper på grunn av sin kompakte størrelse og sport avstemt fjæring, som er utviklet spesielt for Mini Cooper S kabriolet. Med myk styring og brede dekk som bidrar til dens håndtering og oppbremsing, er Cooper S er også utstyrt med ABS-bremser. Cooper har også en pålitelig chassis. Selv om kabinettet legger vekt på Mini Cooper S, er det mer rigid og mer fast enn chassiset på andre Minis. Mini Cooper S har også en valgfri sport pakke som inkluderer antispinn og hette striper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92913.html

Previous:
Next:

Mikrobiler