Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Tire Prep for Go Kart Racing

Som med alle merker av auto racing, alle konkurrenter søke å finne en fordel å forbedre og opprettholde hastigheten og håndtering. Go Kart Racing er ikke forskjellig fra de internasjonale, nasjonale og regionale Bilsport divisjoner. Visse teknikker er nødvendig for å oppnå konkurransedyktige rundetider i Go Kart Racing. Dekk forberedelse, eller dekk prep, er en fundamental metode som brukes i Go Kart Racing å få bedre grep, samt å redusere rundetider. Tire prep varierer avhengig av overflaten av sporet, vanligvis smuss eller asfalt. Tire Prep formler

De fleste, om ikke alle, Go kart racing fagfolk gjelder dekk prep løsning på sine dekk. Tire prep formler består vanligvis av en kombinasjon av mineral spirits, aceton og av og til drivstoff og overføring væske, så vel som andre forskjellige elementer. Go Kart syklistene male et strøk eller flere strøk av dekk prep formel på sine dekk før et løp for å bedre veigrep og reduserer rundetider. De fleste dekk prep formler fungerer best når du suge dekkene i løsningen for en spesifisert tidsperiode. Dekk prep formler er laget for ulike omstendigheter. Noen er utformet strengt for asfalt racing eller strengt for dirt track racing. Andre kan fungere best for små opplag, for eksempel kvalifiseringen, mens fordel for andre kan være at de varer i flere runder.

Enkelte populære merkene av dekk prep formler er Hot Victory Lap, Hot Lap II, Goat P , Wintergreen Tire Prep og Speedy 500.

Noen Go Kart racing fagfolk foretrekker å blande sine egne dekk prep formel. Anbefalingen, er imidlertid å bruke etablerte merkevarer.
Tire Prep Teknikker for Dirt Track Racing

I forhold til Go Kart racing på baner med skitt flater, mange syklistene skjære en tynn sliss på overflaten av dekkene for å få bedre grep, spesielt på overflater som inneholder noe fuktighet. Mange refererer til denne teknikken som Siping, noe som reduserer varmen på dekket på grunn av den avkjølende effekten av luft som passerer gjennom spaltene.

Tire Prep Teknikker for Asfalt Racing

De fleste go kart racing fagfolk er enige om at varm lapping er viktig når det kommer til dekk prep for asfalt racing. Hot lapping er når du kjører Go Kart på banen uten den hensikt å konkurrere med andre sjåfører. Andre bare referere til det som varme sykluser eller praksis økter. Formålet med denne fremgangsmåte gjør det mulig å bestemme den riktige dimensjon av dekket, så vel som lufttrykket. Videre kan du nøyaktig justere din rave innstillinger.

Asfalt-track dekk kan utvides eller kondensert i henhold til rave innstillinger eller krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92904.html

Previous:
Next:

Mikrobiler