Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan Les Plugger for en to-takts

Tennplugger gi viktig informasjon om hva som skjer inne i forbrenningskammeret i ditt totaktsmotor - enten den kjører rik eller mager, varm eller kald, uansett om du bør redusere timing eller fremme det. De kan også fortelle deg hvis motoren må repareres. Du trenger ikke å være en NASCAR pit astronaut for å lære hva tennplugger forteller deg. Lære å "lese" to-takts motor er tennpluggene for å tune motoren din for maksimal ytelse. Du trenger
Stikknøkkel
Spark plug socket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tennpluggene fra hver sylinder med pipenøkkel utstyrt med gnist stikkontakt. Hold styr på sylinderen som hver plugg ble fjernet.
2

Observer hvor bandet av farger oppstår på tennpluggen bakken stroppen. Hvis bandet er nærmere bunnen av stroppen, har motoren din for mye timing. Hvis det er nærmere spissen, har motoren din for lite.
3

Observer tuppen av bakken stroppen. Hvis det er dekket med oljeforekomster, karbon og annet avfall, kan sylinderen bli lekker olje.
4

Finn de beste to gjengene på tennpluggen kroppen, som bør ha en ikke-skinnende utseende. Mer enn to ikke-blanke tråder betyr at tennpluggen eller tenningen er for varmt.
5

Se på porselen kroppen av tennpluggen, som skal være en lys karamell farge. Hvis det er for hvitt, kan det hende at motoren kjører for rik. Hvis det er for mørkt, kan det hende at motoren går for magert.
6

Inspiser spissen av elektroden for noen mørke rusk. En ren-kjører motoren vil produsere en ren tennpluggelektrode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92917.html

Previous:
Next:

Mikrobiler