Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Fiat Punto Spesifikasjoner

Europas femte mest solgte bil, er den slanke og kompakte Fiat Punto produsert som en fem-dørs og tre-dørs kombi med italiensk design. 2010 Fiat Punto er en stilig og luksuriøst europeiske supermini med mange funksjoner. Punto har en nydesignet og fet utvendig utseende, en drivstoffgjerrig dieselmotor, avanserte frontlys funksjoner og stemme-aktivert Blue & Me-teknologi for enklere kjøring. Ytelse

2010 Fiat Punto har forskjellige ekstra drivstoff-effektive motorer, med Fiat MultiAir og Multijet diesel-teknologi. Den Punto 1.3-liters Multijet-motoren legger ut 75 hestekrefter, setter 1,4-liters MultiAir turbo motor ut 135 hestekrefter, 1,6-liters Multijet-motoren legger ut 120 hestekrefter og 1,4-liters bensinmotor legger ut 77 hestekrefter. Punto har en valgfri sport chassis for de tre-dørs modell. Punto har også lave CO2-utslipp, og er utstyrt med en GSI (girskift-indikator) som varsler føreren når det er den beste tiden for å endre et tannhjul. Den 2010 Punto motoren er konstruert for å ha mindre veistøy og bedre kontroll på veien.
Interiør
p Med en nydesignet interiør og sitteplasser, er Punto utstyrt med en voice-aktivert Blue & Me system som lar føreren enkel tilgang til mobiltelefoner, MP3-spillere, ratt operasjoner, kjørecomputer og skjermen navigasjon. Blue & Me system gir også tips om hvordan du kan kjøre på en måte som bidrar til miljøet, basert på førerens bruk av Punto. Med Fiat er "Centro Stile" interiør, er Punto utstyrt med kvalitetsmaterialer, inkludert en Piano sort panel på sitt lydsystem, fem seter, elektriske vinduer foran og justerbart ratt. Det er også en innvendig lys fra omgivelsene installert i Punto for kjøring i mørket.
Utvendig
Fiat har en fet kropp design med fem dører.

For 2010 har Fiat Punto en fet kropp design og en nydesignet eksteriør som har en sterkere kropp struktur og en ny front støtfanger og grill med innkapslet tåkelys. Punto har avansert frontlys og tåkelys teknologi, med tåkelys som automatisk blunker når du skifter fil. Den Punto lykter er produsert med "Følg meg hjem" frontlys-teknologi, som har frontlys pærer som bli tent i den mørke etter at fører og passasjerer exit Punto. Punto er også utstyrt med kjørelys, og regn sensorer som bestemmer hvor mye regn som treffer Punto frontrute og automatisk starte vindusviskerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92911.html

Previous:
Next:

Mikrobiler