Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Måter å gjøre en gokartbane Raskere

Driving go karts er en populær hobby. Gå Karts er lys-innrammet "karts" som står noen få inches av bakken med en to-til fire-sylindret motor, de er kjørt rundt et spor med varierende hastigheter. Som med alt designet for hastighet, jo raskere jo bedre. Ved hjelp av visse modifikasjoner, kan en standard go kart-modellen være utformet for å gå raskere enn de fleste andre på banen. The Frame

ramme eller chassis, er en av de viktigste delene av go kart racing. Det må være lett og av god kvalitet, men likevel solid nok til å tåle kart og sjåføren når du tar harde svinger og bumping andre karts på banen. Sterkere rammer vil også holde deg tryggere i tilfelle en ulykke.
Braking

Når du kjører en go kart, en av de verste tingene du kan gjøre er progressiv bremsing når gjør en sving, som er langsomt å pumpe bremsene. Du bør smelle på bremsene og låse hjulene opp, slik at bilen å skli rundt svingene. Momentum du mister fra en vekt skift vil være mindre med denne teknikken så det ville gjort hvis du gradvis bremset rundt samme sving.
Din vekt

Go karts er ment å være lys, og med bare to-til fire-takts motor trekke deg sammen, hver lille bit mindre teller. Så hvis du er litt heftig eller kunne miste et par pounds, ta din kjærlighet til go kart racing som et tegn på at du bør effektivt begynne å gå på en diett umiddelbart. Noen gang lurt på hvorfor NASCAR og andre racing sjåfører er i god form? Holde en bil stabil ved høye hastigheter krever styrke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92903.html

Previous:
Next: No

Mikrobiler