Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Mikrobiler >> Content

Hvordan lage Tulsi Tea Fra en Tulsi Plant

The Tulsi anlegget er en urteaktig sub-busk som også er referert til som hellig basilikum. Det er svært aromatisk og besitter en søt, litt bitter, krydret smak som låner til en mengde bruksområder. Bortsett fra å bruke det som en eksotisk krydder i oppskrifter, kan du brygge deilig og angivelig gunstig urtete. Å vite hvordan brygge te fra en basilikum plante gir deg en ny opplevelse av urtete utover svart-pekoe og andre vanlige varianter. Du trenger:
Tulsi anlegget
Saks
Baking ark
Loose tesil
Teapot
Cup eller krus
Honey
Milk
Show Mer Instruksjoner
en

Avklipt ca ½ kopp friske blader fra Tulsi anlegget. Bruk saks til klipp bladene, ett-på-en-gang. Dette sikrer at du ikke skade anlegget slik at den kan fortsette å trives.
2

Spre bladene av den hellige basilikum, eller tulsi, ut på en bakeplate. Forvarm ovnen til 400 grader i 10 minutter. Bake bladene på den sentrale rack for 15 minutter. Dette tørker dem raskt.
3

Stuff musselinet eller cheesecloth pose med tørket tulsi blader. Knytte det inn i seg selv for å danne en knute.
4

Fyll en tekanne med to kopper kokende vann. Kast posen inneholder tulsi inn i den varme tekanne og dekke det. La det bratt i opp til 5 minutter. Hell i en kopp eller krus. Smak med honning og melk eller nyte er like.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/microcars/92916.html

Previous:
Next:

Mikrobiler