Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Car of the Year utvalgskriterier

Hvis du leter etter en bil som er på toppen av spillet sitt , ser ikke lenger enn Car of the Year anerkjennelse fra " Motor Trend " magazine. For å motta toppkarakter, må vinneren utmerke seg i seks ulike områder . Effektivitet

I 2011 er vinneren av Årets Bil Chevy Volt , en hybrid gass - elektrisk kjøretøy som krever svært lite gass til å operere . Effektivitet er en av de utvelgelseskriteriene og er også et hett tema i det 21. århundret , så enhver bil som leverer kommer til å score høyt .
Design, Engineering and Value
< p> The Car of the Year må ha et godt design innvendig og utvendig og effektiv bruk av materialer. Engineering skal illustrere kostnadseffektive teknologier , samt en anstendig samlet pakke . Verdien er en annen faktor ved valg av Car of the Year . Hvis en bil er designet og laget godt , men koster mye mer enn andre biler i sin klasse , er det ikke kommer til å selge godt.
Safety

på grunn av potensialet for alvorlige ulykker på veien , er sikkerhetskritisk når du velger Car of the Year . Nye sikkerhetsfunksjoner bli lagt merke til , inkludert avanserte kollisjonsputer og crash - resistente rammer .
Funksjon

Bilen må være god på det den er ment å gjøre. For eksempel, hvis det er en økonomisk bil , bør det levere økonomi - og gjøre det godt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91599.html

Previous:
Next:

konseptbiler