Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Tune Audi Cars

Med sine tyske bra utseende, high-end europeiske ingeniører og solid byggekvalitet, Audis er rettmessig populære bilene når det kommer til tuning mengden. Det er en stor ettermarkedet som henvender til Audi-entusiaster hvor du kan få omtrent alt du kan forestille deg for din favoritt Audi, enten det er en 1990 Coupe Quattro eller den siste TT Coupe. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Forbedre suspensjon . Et problem med mye av Audis på lager skjema er suspensjoner som er på den myke siden, som i kombinasjon med betydelig vekt på at de har å bære, noen ganger resulterer i mindre enn fantastisk håndtering. Installere et sett med stivere senkesett og ytelse sjokk er et stort skritt i riktig retning. Eibach er en god kilde for Audi senkesett. Du kan også erstatte lager gummi oppheng foringer for eurethane foringer som flex mindre i svinger.
2

Installer større hjul og dekk. Hvis det er én ting at praktisk talt alle Audis nytte av, er det tillegg av større hjul og dekk, som vil forbedre utseende og ytelse. Du kan enten kilde dem fra et selskap som Tire Rack eller hvis du har en modell som en A4 kan du bare installere de større hjul som kommer på høy ytelse Audis som S6 og S4. Disse vil beholde den karakteristiske Audi utseende, men vil tilby en større diameter og bredde. Større hjul tillate deg å installere bredere, lavere profil dekk som vil forbedre grep og reaksjonsevne.
3

Endre motoren for mer kraft. Alle audis kan produsere mer kraft med en kald luftinntak, noe som gir ekstra kald, tung luft til motoren. En annen populær oppgradering er en mer frittflytende eksos, som fremmer luftstrøm og legger hestekrefter. På den elektroniske slutten av ting en forestilling databrikke (for eldre Audis) eller en omprogrammert ECU (på nytt Audis) er en annen må-gjøre i søken etter mer makt. På Audis som turbo, er det mye rom for store hestekrefter gevinster. Begynn med en omprogrammert ECU, noe som vil øke mengden av boost at turbo produserer, og deretter flytte opp til en større turbo (eller turboer hvis det er en Audi med to turboer), en forestilling intercooler og diverse oppgraderinger som større injektorer. Alle disse delene er tilgjengelige fra selskaper som ECS Tuning.
4

Bytt aksjen (og tunge) seter med lettere skuffer fra et selskap som Recaro. Disse ser flott ut og gir den økt styrking at du vil trenge med bedre håndtering og raskere Audi. Andre steder i innlandet kan du legge til en legering girkule, MOMO ratt, legering pedaler og tilpassede gulvmatter.
5

Oppgrader utsiden. De fleste Audi eiere som tune bilene sine følger "less is more" banen når det gjelder å endre det ytre av bilene sine, siden de ser flotte måten de kom fra fabrikken. Her kan du oppgradere blinklys med klart eller røkt (mørk) objektiver for en trimmet look. Det er enda røkt halen lys objektiver som ser flott ut. På forsiden av bilen, er en tysk lisens plate en fin måte å betale hyllest til Audis røtter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-vehicles/91588.html

Previous:
Next:

konseptbiler